sâmbătă, 30 august 2008

PRIVITI MAREA DECEPTIE - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin(preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PRIVITI MAREA DECEPTIE
La inceputul acestei prezentari, v-am spus ce aveam de gand sa va povestesc. Acum, pentru ca am terminat, este timpul sa reiau ce v-am spus. Priviti marea deceptie: ce se desfasoara astazi in fata ochilor dumneavoastra nu este un razboi impotriva terorismului, pentru apararea libertatii. Este un razboi impotriva libertatii care necesita apararea terorismului. Este ultima zvacnire pentru impingerea a ceea ce a mai ramas din lumea libera intr-un guvern global bazat pe modelul colectivismului. Scopul acestui conflict este sa ne inspaimante pentru a ne abandona libertatile si traditiile la schimb pentru siguranta si protectie in fata unui dusman urat si periculos. Acest complot a mai fost folosit de doua ori inainte. De fiecare data ne-a apropiat de telul final, dar nu fusese suficient pentru a fi complet implementat. De aceasta data ne asteptam la lovitura de gratie.
Am permis sa se intample asa ceva deoarece ni s-a negat dreptul de a ne cunoaste propria istorie, si pare-se suntem inclinati fatalmente sa o repetam. Dar toate acestea pot fi schimbate. In zona crespusculara de unde am venit, cunoasterea inseamna putere, se spune. Dar in zona realitatii, stim ca acesta este un mit. Oameni cu vaste cunostiinte sunt inrobiti cu usurinta daca nu fac nimic pentru a-si apara libertatea. Cunoasterea ea insasi, nu inseamna putere, in schimb detine resursele si potentialul necesar pentru putere, daca avem curajul sa o folosim astfel, si aici este cheia sperantei pentru viitor. Daca actionam conform acestei cunoasteri este o oportunitate, nu doar pentru a invata istorie ci pentru a-i schimba cursul. Marea intrebare pe care v-o pun este “cum?” Este ceva ce putem face, in special la acest ceas tarziu pentru a schimba cursul istoriei? Raspunsul meu este un puternic “DA!” Este cineva interesat? Acesta este subiectul unei viitoare prezentari. In cuvintele lui Victor Hugo, este o idee a carei vreme a venit:
An Idea Whose Time Has Come - G. Edward Griffin (vizionati aici).

- SFARSIT - Traducere si adaptare: AlterMedia România

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

(Nota AlterMedia România: [...] vom incepe difuzarea, in serial, a unei alte lucrari la fel de interesante, de data aceasta mai scurta: este vorba despre transcrierea unei conferinte in care publicistul american isi prezenta lucrarea “CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND ”- I &ULTIMUL EPISOD) . Mai pe intelesul tuturor, va fi vorba despre Sistemul Federal de Taxe si Rezerve - celebrul “Fed”.)

TRIUMFUL COLECTIVISMULUI, continuare - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
TRIUMFUL COLECTIVISMULUI (continuare)
Sacrificarea catorva din libertatile noastre castigate cu greu” este o exprimare blanda. O explicatie mult mai plastica a fost data de Generalul Tommy Franks, Comandant al Statelor Unite in primul Razboi din Golf si, mai tarziu, in Afganistan si Irak. Franks a spus: Lumea vestica, lumea libera, pierde ce are mai de pret, libertatea.. Ce inseamna asta? Inseamna posibilitatea unei arme de distrugere in masa si a unui eveniment terorist, unul ce produce masiv victime, undeva in lumea vestica – poate fi in Statele Unite ale Americii – care indeamna populatia sa se indoiasca de propria Constitutie si sa inceapa sa militarizeze tara pentru a evita reiterarea unui asemenea eveniment. Ceea ce, de fapt, incepe sa destrame tesatura Constitutiei noastre. [nota: “Generalul Tommy Franks,” Cigar Afficionado, December, 2003, p.90.]

Probabil cea mai plastica descriere a acestui proces a fost furnizata de o autoritate, deloc lipsita de importanta, cum este Hermann Goering, numarul doi in Germania Nazista si succesorul desemnat al lui Adolph Hitler. Vorbind din celula sa in timpul Procesului de la Nuremberg, Goering a spus: Natural, oamenii de rand nu isi doresc razboiul; nici in Rusia, nici in Anglia, America si nici in Germania. Este de inteles. Dar, cu toate astea, politica este facuta de liderii tarii, si este intotdeauna destul de simplu sa-i faci pe oameni sa te urmeze, fie ca este vorba de o democratie, o dictatura fascista sau un Parlament sau o dictatura comunista…. Oamenii pot fi mereu adusi sa indeplineasca vointa liderilor. Este usor. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui ca sunt atacati si sa ii denunti pe pacifisti ca fiind vinovati de lipsa de patriotism si ca expun tara primejdiei. Functioneaza la fel in orice tara.
[G.M. Gilbert,Jurnalele de la Nuremberg(New York: Farrar,Straus&Co.,1947), p. 278, 279]

[nota tr.: Benjamin Franklin a spus cu mai bine de doua sute de ani in urma: “They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.” – “Cei care sunt dispusi sa renunte la libertatea esentiala pentru a obtine putina siguranta temporara, nu merita nici libertate nici siguranta.”]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

TRIUMFUL COLECTIVISMULUI - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
TRIUMFUL COLECTIVISMULUI
Am batut drum lung de cand in 1912, Colonelul House a scris Philip Dru Administrator. Viziunea lui a fost acceptata, nu doar in America, ci peste tot. Asa numita lume libera nu mai exista. Putinele libertati ce ne-au mai ramas sunt acum supuse restrictiilor sau anularii in momentul in care guvernul spune ca este necesar pentru lupta impotriva criminalitatii, a drogurilor, a terorismului, a pornografiei, a discriminarii, sau a oricarei sperietori ce se presupune ca sta in calea mai marelui bine pentru numarul mai mare. Colectivismul a triumfat oriunde in lume. Nu mai exista nici o stavila impotriva unirii Statelor Unite cu Uniunea Sovietica – sau oricare din clonele sale, incluzand Rusia si China. Visul lui Cecil Rhodes este acum in stadiile finale ale transformarii sale in realitate.
Imediat dupa al Doilea Razboi Mondial, giganticele fundatii scutite de taxe, precum Fundatia Ford, Fondul Carnegie pentru Pacea Internationala si Fundatia Guggenheim si-au propus sa altereze tesatura sociala si politica a Americii pentru a imbratisa guvernul mondial bazat pe modelul colectivismului. Au spus ca cea mai sigura metoda pentru a realiza aceasta este razboiul. Cand oamenii se tem pentru propria persoana sau siguranta nationala, vor accepta cu blandete masuri totalitare impuse de guvernul lor si nu vor opune rezistenta cand li se cere sa renunte la suveranitatea nationala.
Aceasta strategie continua sa fie aplicata si astazi. Grupul care se ocupa cu probleme de mediu numit Friends of the Earth [Prieteni ai Pamantului], si care promoveaza agenda CFR pentru mai mult guvern si abandonarea suveranitatii nationale, a exprimat acest lucru astfel: “Ce pret ar fi dispusi oamenii sa plateasca pentru o forma mult mai durabila de organizare umana – mai multe taxe, renuntarea la steagul national, probabil sacrificarea catorva din libertatile noastre castigate cu greu?”
[nota: Garrett de Bell, ed., The Environmental Handbook (New York: Ballentine / Friends of the Earth, 1970), p. 138.]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

MAI MULT SECRET IN GUVERN - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)

MAI MULT SECRET IN GUVERN
In timp ce guvernul pretinde ca cetatenii sai nu ar trebui sa aiba vreun secret, se misca in directia opusa in ceea ce il priveste. In Noiembrie 2001, presedintele Bush a dat un Ordin Executiv ce interzice accesul public la documentele prezidentiale, inclusiv cele apartinand unor administratii anterioare. Singurii cercetatori care au acces la aceste surse importante de informatie istorica sunt cei care, dupa cum se spune, “au nevoie sa cunoasca” – adica cei care sustin directia CFR in chestiunile importante. [“Bush impune restrictie asupra documentelor prezidentiale,” George Lardner Jr., Washington Post, Nov. 1, 2001]

In timpul unei conferinte de presa la Casa Alba, in 13 Martie 2002, presedintele Bush a fost intrebat de ce noul abia numit in functie Director al Homeland Security, Tom Ridge, a refuzat sa depuna marturie in fata unui grup format din membrii celor doua partide ale Congresului. Replica presedintelui arata noul chip al administratiei americane. Nu mai are trei corpuri, fiecare responsabil cu verificarea si balansarea puterii celorlalte. Este o reintoarcere la conceptul Lumii Vechi de putere suprema in mainile unui singur om. Scopul Congresului este acum doar sa sfatuiasca presedintele si sa aprobe sponsorizarea programelor sale. Iata ce a spus:
"Nu trebuie sa depuna marturie. Face parte din echipa mea. Si acesta este unul din prerogativele corpului executiv al guvernului, si tinem mult la asta…. Ne consultam cu Congresul tot timpul. Am avut intalniri fructuoase cu conducerea Casei Reprezentantilor si a Senatului, atat cu republicani cat si cu democrati chiar aici in Biroul Oval si am discutii bune, oneste, despre planuri, obiective, ce are loc, ce nu are loc…. Intelegem rolul Congresului. Trebuie sa justificam bugete in fata Congresului.. [Dar] nu am sa permit Congresului sa erodeze puterea corpului executiv.” [“Transcriere de la conferinte de presa a lui Bush,” Martie 13, 2002]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

ATUNCI SI ACUM (continuare) - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
ATUNCI SI ACUM (continuare)
Acum suntem angajati intr-un razboi impotriva terorismului iar procesul a fost accelerat. Congresul accepta fara critica aproape orice masura ce restrange libertatea personala atata vreme cat, undeva in text, se spune ca este necesara pentru a lupta contra terorismului. Asa numitele Patriot Acts, documente ce creaza Homeland Security Agency, si Intelligence Reform Act din 2004 sunt exemple observabile. Prevederile acestor masuri au fost schitate mult inainte de 11 Septembrie. La originea lor stau o serie de rapoarte facute de un grup creat in 1998, numit Comisia Statelor Unite pentru probleme de Securitate/ Secolul 21 U.S. Commission on National Security/21st Century - [– deseori pomenita drept Comisia Hart-Rudman deoarece presedintii sai au fost fostii senatori Gary Hart si Warren Rudman.
Pentru observatorul de rand, aceasta organizatie parea a fi un grup de studiu al guvernului, dar de fapt era un paravan pentru Council on foreign relations. Comisia a fost sponsorizata de congressman-ul Newt Gingrich, membru CFR. Atat Hart cat si Rudman erau membri CFR. Comisia si-a bazat concluziile pe munca unui autor futurist, Alvin Toffler, si el membru CFR. Directorul executiv Charles Boyde si Directorul Grupului de Studiu Lynn Davis erau si ei membri CFR. Membrii Comisiei Lee Hamilton si James Schlesinger erau membri CFR. Unul dintre cei mai cunoscuti membrii ai Comisiei era Leslie Gelb, care indeplinea functia de presedinte al CFR.

Ca rezultat al noilor legi bazate pe recomandarile acestui grup, unitatile Garzii Nationale statale au fost organizate intr-o forta politieneasca nationala; fortele de pastrare a ordinei se afla sub controlul guvernului federal; legile statale au fost “armonizate”, dupa cum ni se explica, in concordanta cu legile federale; proprietatea personala poate fi perchezitionata si confiscata fara ordin judecatoresc; cetatenii pot fi arestati fara mandat si inchisi fara proces; camere de supraveghere publice apar peste tot; guvernul a implementat un sistem national de identificare bazat pe recunoasterea caracteristicilor biologice; iar FBI-ul asculta telefoanele fara permisiunea justitiei. In Decembrie 2001, FBI-ul a scos la iveala un program numit “Lanterna Magica” care ii permite sa foloseasca Internetul pentru a planta pe ascuns in computerul fiecaruia, un software ce va permite ca fiecare tasta apasata de utilizator sa fie raportata. Asta inseamna ca guvernul poate acum captura tot ce creati pe computer, inclusiv parole, fisiere criptate chiar si pe cele sterse.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

ATUNCI SI ACUM - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
ATUNCI SI ACUM
Ultima dovada pe care as dori sa o ofer astazi este probabil cea mai convingatoare dintre toate. Este de fapt o invitatie sa luati aminte la ce se intampla cu vietile noastre astazi. Uitati de toate teoriile si explicatiile plauzibile si bunele justificari. Priviti doar unde am fost si unde am ajuns. Vorbesc acum, in special americanilor. Inainte de Administratia Wilson, America era invidiata de intreaga lume. Desi era departe de a fi perfecta, libertatea si oportunitatea abundau, motiv pentru care sute de mii de emigranti au venit aici.
Situatia a inceput sa se schimbe cand tara a fost impinsa in Primul Razboi Mondial de catre Colonelul House si asociatii sai fabianisti. Etica colectivismului a fost plantata, nu numai in viata politica, dar de asemenea si in cea academica unde era destinata sa se dezvolte si sa se propage in mintile viitoarelor generatii. Legi contrare principiilor Constitutiei au inceput sa apara si in final au fost acceptate. Un cartel bancar numit Sistemul Federal de Rezerve a fost creat. O taxa pe venit a fost votata; si, pe langa ea fundatiile scutite de taxe au luat fiinta cu misiunea de a controla educatia sub masca filantropiei. Agentiile guvernamentale au inceput sa prolifereze. Proiectele si programele guvernului au aparut peste tot: lucrari de interes public, Social Security [program de pensii], ajutor social, subventii pentru fermieri; "New Deal"[Noul Contract Social] a fost un succes politic enorm deoarece alegatorii s-au zorit sa renunte la libertati pretioase pentru beneficii economice. Portile potopului au fost deschise.
In vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial, colectivismul devenea deja noua religie. Eram atat de concentrati asupra ororilor razboiului si a atrocitatilor faptuite de dusmanii nostrii incat nu am observat ca deveneam si noi ca ei. Mii de masuri de urgenta pentru perioada de razboi au fost acceptate calm ca pe ceva rezonabil si drept pret necesar pentru victorie; si multe din acele masuri au continuat si in perioada de pace ce a urmat, iar noi fara sa cracnim am fost de acord.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

IZOLEAZA - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
IZOLEAZA
Ajungem acum la al treilea cap de lance al strategiei. Exista vreo dovada a unui efort de a izola victimele atacurilor de informatiile care le-ar fi permis sa isi evite soarta? Aceasta dovada este peste tot.
In timp ce oamenii de varf ai guvernului erau inundati de memorandumuri, rapoarte si instiintari, aceasta informatie nu a fost pusa si la dispozitia victimelor. Agentiilor guvernamentale li s-a sugerat sporirea securitatii personalului lor de conducere, dar nu si pe cea a celor aflati in cladirile vizate de atac, si asta include si Pentagonul.
Liniile aeriene nu au primit informatii specifice pentru inasprirea masurilor de protectie si securitate fie in aeroporturi ori in cabinele pilotilor. Chiar si dupa data de 11 Septembrie se stie destul de sigur ca nu au fost avertizati sa ia masurile necesare. Dar aceasta ineficienta nu a existat cand a fost vorba de prevenirea oficialilor guvernamentali de rang inalt.
Spre exemplu, sapte saptamani inainte de 9-11, John Ashcroft, U.S. Attorney-General, a incetat sa mai foloseasca avioane comerciale la schimb pentru unele private inchiriate de catre Departamentul de Justititie, platite din banii contribuabililor, intamplator la pretul de 1600$ pe ora. Intrebat de reporteri de ce si-a schimbat rutina, a zis ca a facut-o ca raspuns la unele “evaluari ale pericolului”, primite de la FBI. [“Ashcroft zburand la inaltime,” CBS News, Iulie 26, 2001] Primarul orasului San Francisco, Willie Brown a povestit reporterilor cum, cu opt ore inainte de atacuri a fost avertizat de catre echipa de securitate a aeroportului ca zborul sau la New York programat pentru acea zi nu este recomandat. [“Willie Brown a primit avertisment pentru calatoria aviatica,” de Phillip Matier si Andrew Ross, San Francisco Chronicle, Sept. 12, 2001 ] Si revista Newsweek a raportat ca, in ziua premergatoare atacului: … un grup de oficiali ai Pentagonului in mod subit si-au anulat planurile de calatorie pentru dimineata urmatoare din motive de securitate. [“Bush: ‘Ne aflam in razboi’,” de Wvan Thomas si Mark Hoseball, Newsweek, Sept. 24, 2001]
De ce aceeasi informatie nu a fost disponibila si celor 266 de persoane care au murit la bordul celor patru avioane comerciale atacate, poate deveni un subiect fierbinte in Congres. [“Am lovit tintele,” de Michael Hirsh, Newsweek, Sept. 13, 2001]
Din pacate, nu a devenit deloc un subiect fierbinte in Congres, deoarece o cercetare amanuntita, cu certitudine ar fi expus faptul ca victimele au fost cu grija izolate, impiedicate sa afle despre iminentul atac – ceea ce inseamna ca unii americani au sacrificat viata altor americani pentru ceea ce ei cred ca este mai bine pentru numarul mai mare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

PRESEDINTELE PREIA COMANDA - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PRESEDINTELE PREIA COMANDA
Ce facea presedintele intre timp? In dimineata zilei de 11 Septembrie, presedintele Bush avea programata o aparitie publica la Scoala Elementara Emma E. Booker in Sarasota, Florida. Misiunea lui era de a se lasa fotografiat ascultand copii citind. Cand a parasit hotelul in acea dimineata, primul avion deja lovise. Un reporter a intrebat daca stia ce se intampla in New York. Bush a raspuns da dar a adaugat ca va da o declaratie mai tarziu[...]
Sa “inghetam” imaginea. Presedintele stia ca natiunea este atacata de teroristi, dar nu a lasat evenimentul sa ii strice programul. Americanii s-ar fi asteptat ca presedintele lor, comandant suprem, sa devina un dinam uman, sa se intoarca imediat la avionul prezidential sa preia comanda. Ne-am fi asteptat sa fie ingrijorat pentru securitatea lui personala, a anturajului sau si in special a copiilor de scoala care ar fi putut deveni victime colaterale ale unui posibil atac impotriva presedintelui, dar nimic din toate acestea nu s-a intamplat. Prioritatea sa in acel moment critic era sa fie fotografiat ascultand copii citind.[...]
Aceasta reactie sau, mai exact, lipsa de reactie, spune multe si conduce catre trei concluzii:
1. Presedintele nu a parut surprins pentru ca nu era surprins. De ce ar fi fost? Guvernul a asteptat Bojinka vreme de sase ani, si a stiut chiar si data exacta cand va avea loc.
2. Nu era ingrijorat de soarta sa pentru ca stia tintele probabile. Va rog sa observati ca el nu era in Casa Alba in acea zi. Si sa fim scuzati pentru observatia ca nici Generalul Myers nu era in Pentagon. Nici fostul sau superior, Generalul Shelton, care se afla deasupra Atlanticului in drum spre Europa.

3. Nu s-a grabit sa actioneze si sa ordone masuri imediate, deoarece exista o decizie luata mai devreme de a “sta pe loc” [standown] si permite atacurilor sa reuseasca. Cu alte cuvinte, exista decizia de a facilita.
In termeni militari, standown inseamna sa te abtii in mod deliberat sa te aperi ca o miscare strategica pentru implementarea unor obiective. Spre exemplu, comandantii militari ar putea permite voit fortelor inamice sa avanseze intr-o zona unde, la o data ulterioara, ar putea fi inconjurati si infranti cu usurinta. A permite atacurilor sa reuseasca este o strategie standown clasica al carei tel are o prioritate mai mare decat protejarea vietii catorva mii de cetateni americani. Acel scop, asa cum am vazut, este sa creeze justificare pentru stabilirea unei Pax Americana in drum spre guvernul mondial bazat pe modelul colectivismului.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

ISTORIA ESTE RETUSATA - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)

ISTORIA ESTE RETUSATA
Cand insemnatatea acestor declaratii a devenit evidenta, nu s-a putut gasi nici o justificare pentru intarzierea de o ora si doua minute pana la trimiterea interceptorilor. Deci, decat sa explice, au preferat sa schimbe povestea. O saptamana mai tarziu, toti erau de acord ca de fapt trimiterea interceptorilor avusese loc imediat ce fusesera instiintati de NORAD. Generalul si Maiorul nu isi mai aminteau bine.
Dar asta nu este totul. Viteza de raspuns nu este singurul factor. Cat de aproape esti cand raspunzi este de asemenea foarte important. Cei mai apropiati interceptori se aflau la McGuire Air Force Base, la doar 71 de mile de New York City. Ar fi putut fi la fata locului in doar cateva minute. Dar nu au trimis interceptori din McGuire. Au ales in schimb Otis Air National Guard Base aflata la Cape Cod, Massachusetts, la o departare de 188 de mile.

Daca aceasta poveste retusata este adevarata, este o scuza plauzibila pentru intarzierea fata de primul impact, dar era totusi timp suficient sa fie interceptate celelalte, in special cel de la Pentagon, care a fost lovit la mai bine de o ora de la trimiterea interceptorilor. Un F-16 merge de 2½ ori mai repede decat sunetul, ceea ce inseamna treizeci si unu de mile pe minut. Rezulta ca ar avea nevoie de sase minute sa se lanseze, un minut pentru a atinge altitudinea necesara, unsprezece minute sa calatoreasca de la Cape Cod la Washington DC, si ar fi putut ajunge in 17 minute dupa primirea ordinului. Si totusi au ratat deadline-ul de o ora la Pentagon. Este evident ca inca nu ni se spune adevarul.


[nota: Exista dovezi, desi departe de a fi concludente la momentul scrierii acestor randuri, ca al patrulea avion, United Flight 93 care s-a prabusit pe camp in Pennsylvania, a fost de fapt doborat. S-a speculat ca, deoarece se indrepta spre Casa Alba, s-a luat o masura decisiva. Daca este adevarat, ar fi tare dureros in urma legendarului eroism “let’s roll” al pasagerilor. Bineinteles, chiar daca avionul a fost doborat, nu ar diminua eroismul pasagerilor, nici n-ar insemna ca cine a dat ordinul a actionat iresponsabil. Ar fi doar un alt exemplu despre cum fapte importante sunt deseori ascunse publicului de catre colectivisti care cred ca omul de rand trebuie sa stie doar acele lucruri care ii creaza incredere in liderii sai. La prima vedere ar parea ca, a autoriza distrugerea Zborului 93 ar fi in contradictie cu principiile individualismului, care spune ca indivizii nu pot fi sacrificati pentru asa numitul mai mare bine al numarului mai mare. Cu toate acestea, aceasta actiune este consistenta principiilor individualiste privite in contextul protejarii vietii. Asa cum a fost declarat in Partea Intai (Prapastia - vezi SUPREMATIA GRUPULUI -nn) , suntem justificati sa luam viata altora pentru a ne proteja propria viata, dar justificarea nu vine de la superioritatea numarului nostru, ci de la fiecare din noi separat. Acest episod cu avionul complica problema, deoarece decizia de a lua viata unor pasageri inocenti aflati intr-un aparat de zbor, a fost facuta de catre persoane a caror viata nu era amenintata la momentul respectiv. Astfel se ridica intrebarea daca suntem justificati sa folosim forta pentru a proteja si viata altora pe langa a noastra. Raspunsul nu este atat de simplu precum in cazul legitimei aparari, dar majoritatea oamenilor ar spune da. De fapt ar spune nu numai ca este justificabil, ci este chiar obligatoriu. Uneori suntem pusi in fata conflictului dintre doi oameni sau doua grupuri – cum ar fi in razboi – si suntem obligati sa tinem partea cuiva. Aici numerele pot inclina balanta – sau poate vreun criteriu ar putea interveni, cum ar fi seriozitatea amenintarii si meritul perceput al celor ce ar putea fi salvati. Oricum, desi este adevarat ca decizia s-ar putea baza pe superioritate numerica sau vreo alta logica, nu acelasi lucru se poate spune despre justificare. Aceasta vine din obligatia noastra individuala de a apara vietile altora. De aceea, daca Woodrow Wilson sau FDR ar fi crezut cu adevarat ca sacrificiul a doua mii de americani era necesar pentru protejarea vietilor sau a libertatii poporului american, actiunile lor ar fi fost in acord cu principiile individualismului. Dar daca ei doar au inventat aceasta problema ca o scuza pentru alte agende, cum ar fi expansiunea puterii economice si politice sau construirea Noii Ordini Mondiale “mai aproape de dorinta inimii”, atunci ei au urmat etica colectivismului. Au fost aceste agende motivatiile lor principale? Evenimentele istorice sugereaza cu putere ca da, insa fiecare din noi va trebui sa judece asta pentru el insusi.]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

PROCEDURA ESTE SUSPENDATA PE 11 SEPTEMBRIE - VIITORUL CERE ATENTIE (XII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PROCEDURA ESTE SUSPENDATA PE 11 SEPTEMBRIE
Acum, haideti sa comparam procedura standard cu ce s-a intamplat pe 9-11. In acea dimineata, toate cele patru avioane comerciale implicate in atac au decolat intr-un interval de 43 de minute, intre 7:59 si 8:42 A.M.
• La 8:20, controlorii de zbor FAA au stiut ca primul avion, Zborul 11 American Airlines, a cazut in mana piratilor. Conform rapoartelor emisiunilor de stiri, pilotul apasase butonul transmitatorului radio aflat pe sistemul de directie, si controlorii de la sol puteau auzi teroristii strigandu-si ordinele.• La 8:28, radarul a aratat ca Zborul 11 facuse un ocol si se indrepta spre Insula Manhattan.• La 8:38, NORAD a fost instiintat pentru a lua masurile cuvenite. De ce a durat optisprezece minute dupa constientizarea actului de piraterie pentru a da acest telefon poate ghici oricine, dar presedintele ar fi fost informat imediat dupa aceea.• La 8:43, controlorii de la sol au stiut ca al doilea avion, Zborul 175 United Airlines, a fost si el “rapit” si se indrepta spre New York.• La 8:45, Zborul 11 lovea Turnul de Nord.• La 8:50, controlorii FAA au aflat ca al treilea avion, Zborul 77 American Airlines, facuse un ocol se se indrepta spre Washington DC.• La 9:03, Zborul 175 izbea Turnul de Sud.• Media raporteaza ca, la 9:20, Tom Burnett si-a sunat sotia pe celular si a spus ca zborul sau, UAL 93, a fost atacat de teroristi. In cateva momente, a fost pus sub urmarirea radarului militar.• La 9:40, Zborul 77 lovea Pentagonul.• In jur de 10:06, Zborul 93 s-a prabusit pe un camp deschis in Pennsylvania.

Timpul total scurs pentru Proiectul Bojinka a fost o ora si patruzeci si sase de minute. Fortele Aeriene isi pot lansa interceptorii in mai putin de trei minute. Totusi, pe 11 Septembrie nu a avut loc nici o lansare, decat dupa ce Pentagonul a fost lovit, ceea ce inseamna ca dupa ce NORAD a fost instiintat, timpul de raspuns a fost mai mult de o ora si doua minute.
Acum guvernul neaga toate acestea; deci sa consideram faptele. In dimineata de 11 Septembrie, Generalul Richard Myers, Chairman al Joint Chiefs of Staff, se afla in Capitol Hill in Washington participand la o intalnire cu Senatorul Max Cleland.

[nota: Gradul lui Myers era de Vice-Chairman, dar, din moment ce Chairman-ul, Generalul Hugh Shelton, era plecat peste granita, Myers actiona ca Chairman. Scopul vizitei sale la Senatorul Cleland era discutarea iminentei sale numiri ca inlocuitor al Generalului Shelton, numire ce a avut la scurt timp dupa aceea.]

[...]In timp ce se afla intr-un birou exterior, a spus el, a vazut un raport televizat cum ca un avion a lovit World Trade Center. “Au crezut ca era un avion mic sau ceva asemanator”, a adaugat Myers. Deci cei doi si-au continuat discutia. Intre timp, al doilea turn World Trade Center a fost lovit de catre alt avion. “Nimeni nu ne-a instiintat deaspre asta” a spus Myers. “Dar cand am iesit afara, devenise evident. Apoi, exact in acel moment, cineva a spus ca Pentagonul fusese lovit”.Cineva i-a inmanat un telefon celular lui Myers. Generalul Ralph Eberhart, comandant al Directiei Spatiale a Statelor Unite si a Directiei de Aparare Aerospatiale Nord Americane [NORAD] era la celalalt capat al liniei “vorbind despre ce se intamplase si ce masuri urma sa ia”. [ “Nu ne gandisem la asta,” de Kathleen Rhem, American Forces Information Services, Oct. 23, 2001]


Sa vedem daca am inteles bine: ofiterul militar de varf al tarii nu aflase despre primul atac pana cand nu a vazut evenimentul la televizor, ceea ce inseamna ca retelele de televiziune erau mai bine informate decat el, si nimeni nu i-a spus nici despre al doilea atac. Nu a aflat de el decat dupa ce si-a terminat consfatuirea cu senatorul. Apoi, dupa ce Pentagonul a fost lovit, cineva i-a inmanat un telefon celular si Generalul Eberhart i-a spus despre “masurile pe care el le va intreprinde”. Ceea ce inseamna ca, atunci cand Pentagonul a fost lovit, aceste actiuni nu fusesera inca puse in aplicare.

Aceasta se potriveste cu marturia generalului la doua zile dupa 9-11 in fata Comitetului Serviciilor Armate al Senatului. A fost intrebat cand a fost dat ordinul de lansare a interceptorilor iar raspunsul sau a fost: “Acel ordin, dupa cunostintele mele, a fost dat dupa ce Pentagonul a fost lovit”. [...]

In aceeasi zi, Boston Globe a publicat un interviu cu purtatorul de cuvant al NORAD care a confirmat faptul. Articolul a spus: “Comandantul nu a trimis interceptori imediat… Purtatorul de cuvant [NORAD][Maior Mike Snyder] a spus ca luptatorii au ramas la sol pana dupa ce Pentagonul a fost lovit”.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xii_3830.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

PROCEDURA OPERATIONALA STANDARD - VIITORUL CERE ATENTIE (XII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)

PROCEDURA OPERATIONALA STANDARD
Probabil cea mai convingatoare dovada ca atacurile au fost facilitate vine din analiza esecurilor inregistrate de procedurile operationale standard pentru aparatele de zbor aflate in situatii de urgenta. FAA cere tuturor pilotilor sa declare un plan de zbor inainte ca acestia sa decoleze. Acest plan include destinatia si anumite puncte fixe de-a lungul drumului. Daca radarul avertizeaza ca avionul deviaza mai mult de cateva mile sau grade de la planul de zbor, ca prim raspuns un controler FAA incearca sa obtina un contact radio cu pilotul. Daca incercarea da gres, urmatorul pas este trimiterea unui interceptor militar pentru o evaluare a situatiei la fata locului. De obicei aceasta rezulta in redresarea avionului si reinscrierea lui pe traseul planuit, sau intr-o aterizare fortata. Pilotul interceptor are o rutina standard. Mai intai isi va roti aripile sau va zbura dintr-o parte in alta in fata avionului esuat pentru a capta atentia pilotului. Daca nu da rezultate va lansa o sonda in calea avionului. In caz ca nici aceasta masura nu produce vreo schimbare, incerceptorul va cere instructiuni comandantului sau de la baza militara. Daca avionul este identificat ca un aparat de zbor inamic, daca este un avion civil ce ameninta alte avioane sau daca este gata sa se prabuseasca intr-o zona populata, comandatii militari de rang inalt au autoritatea de a da ordine ca acesta sa fie doborat. Aceasta procedura a fost stabilita mult inainte de 9-11. [ Procedurile FAA si cele militare la: http://www.standdown.net/FAAstandardinterceptprocedures.htm ]

Armata are propriul sistem radar numit NORAD [The North American Aerospace Defense Command]. De asemenea integreaza informatia zborurilor civile de la FAA, dar rolul sau principal este de a depista posibile aparate inamice sau rachete. NORAD face o evaluare independenta a oricarei situatii care implica securitatea nationala. Nu trebuie sa astepte sugestii si directii de la FAA.
Exista numeroase baze ale fortelor aeriene in tara, unde echipe speciale sunt in alerta douazeci si patru de ore pe zi. Avioanele au plinul facut si sunt inarmate. Pilotii sunt cazati in cladiri aflate la doar cativa yarzi departare, gata sa intervina cand sunt instiintati. In conditii normale, avioanele decoleaza la cinci minute dupa ce cererea a fost formulata. In conditii speciale de lupta, se pot afla in aer in mai putin de 3 minute [Articolul din ziar contine inadvertente” NORAD News Release #00-16, Nov. 1, 2000]

Va rog sa observati ca acesta este un raspuns automat. Este nevoie de autoritate mai mare pentru a dobori un avion, dar nu pentru a ridica in aer aceste interceptoare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xii_3830.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

FBI-UL ESTE PARALIZAT DE PROPRII LIDERI- VIITORUL CERE ATENTIE (XII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
FBI-UL ESTE PARALIZAT DE PROPRII LIDERI
In urma acestui efort din partea agentilor locali FBI pentru a li se permite sa investigheze ceea ce cu certitudine semana cu imaginea unor potentiali teroristi in scoli de zbor, si dupa ce in mod constant li s-a refuzat permisiunea de a intreprinde ceva de la centru, Directorul FBI Robert Mueller a venit in fata presei pe 15 Septembrie 2002, si cu dezinvoltura a spus: “Faptul ca erau niste indivizi care au fost antrenati la scolile de zbor de aici reprezinta ceva nou pentru noi, este evident. Daca am fi inteles ca asa stau lucrurile, am fi putut preveni toata situatia.” [ “Un agent pretinde ca Supervizorul FBI a impiedicat investigatia,” de Dan Eggen, Washington Post, Mai 27, 2002, p. A01 ]

Adevarul, bineinteles, este foarte diferit. FBI-ul avea dulapuri pline cu informatii despre probabili teroristi ce primeau lectii de zbor. Refuzul cartierului general de a permite agentilor locali de contraterorism sa isi faca datoria, mai intai i-a mirat pe acestia, apoi i-a dus la disperare.[...]
Cel care a blocat personal mandatele de perchezitei a teroristilor a fost Michael Maltbie. Cineva si-ar imagina ca a fost imediat dat afara sau redus in grad. Nu este cazul. Dupa 9-11 a fost chiar avansat spre o pozitie ce implica si mai multa responsabilitate. [“A promovat FBI-ul pe cel care a incurcat borcanele la 9-11?” de Paul Sperry, WorldNetDaily News, Iun. 7, 2002]

Maltbie a facut parte dintr-o unitate de securitate nationala condusa de “Spike” Bowman, si cu siguranta Bowman a aprobat, daca nu chiar a directionat, tot ce Maltbie a facut. Pe 4 Decembrie 2002, la o ceremonie in Des Moines, Iowa, Bowman a primit o diploma pentru servicii deosebite, semnat de presedintele Bush, si un bonus in bani, egal cu o treime din salariul sau. Oamenii nu sunt premiati pentru esec. Maltbie si Bowman au fost rasplatiti, nu pentru esuarea misiunii, ci pentru indeplinirea ei cu succes.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xii_3830.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

DATA ATACULUI ESTE CUNOSCUTA - VIITORUL CERE ATENTIE (XI), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XI) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
DATA ATACULUI ESTE CUNOSCUTA
In a treia saptamana a lunii iunie 2001, Richard Clarke, care era Coordonator National in probleme de Contraterorism la Casa Alba, a convocat principalele agentii de securitate interne si le-a adus la cunostinta ca un atac de tip “Bojinka” era iminent. [...]
Asta s-a intamplat cu 10 saptamani inainte de 9-11.
Cateva saptamani mai tarziu, CIA a primit un raport al unor surse independente din Afganistan. Raportul marturisea: “Toata lumea vorbeste de un atac ce trebuie sa aiba loc asupra Statelor Unite.”
Asta s-a intamplat cu 8 saptamani inainte de 9-11.
Pe data de 6 ianuarie 2002, Orlando Sentinel (din Orlando, Florida) a raportat ca un prizonier dintr-o puscarie locala ar fi spus FBI-ului cu o luna inainte de 11 Septembrie ca detine informatii despre un un iminent atac terorist asupra New York City si altor tinte. Walid Arkeh era un cetatean american ce petrecuse ceva timp la racoare in Anglia, unde devenise prieten cu trei prizonieri musulmani ce fusesera implicati in 1998 in bombardarea ambasadelor americane din Nairobi, Kenya si Tanzania.
Arkeh a marturisit FBI-ului ca teroristii vorbeau de un eveniment de proportii ce va avea loc in New York. A crezut ca FBI-ul va aprecia aceasta informatie, dar nu asa a stat situatia. Orlando Sentinel a raportat ca agentii FBI nu au parut impresionati, si ca unul dintre ei, tinandu-si mana in buzunar a intrebat cu nerabdare: “Este tot ce stii? Nu-i nimic nou in asta.” Dupa 9-11, agentii s-au intors in celula lui Arkeh si l-au amenintat ca ar putea fi invinuit de complicitate daca ar spune cuiva ca a stiut despre atacuri din timp. [...]
Arkey a instiintat FBI-ul cu patru saptamani inainte de 9-11.
Intamplator, la putina vreme dupa aceea, a fost mutat la o alta locatie necunoscuta. Numele lui, fotografia si toate urmele prezentei sale in sistem au disparut de pe site-ul Departamentului de Corectie. Pentru lumea exterioara, a incetat sa existe. [nota: In cartea sa 1984, George Orwell descrie acesti indivizi ca devenind “nepersoane”.]
Intre 6 si 10 Septembrie, Wall Street a fost lovit de un val masiv de vanzari “shortselling” ale actiunilor United Airlines si American Airlines. “Shortselling” este un pariu ca valoarea stocului va scadea. Atunci cand valoarea acelor stocuri s-a prabusit dupa atac, “vizionarii” au avut un castig de 800%.
Este evident ca cineva a avut informatii. CIA monitorizeaza cu regularitate miscarile stock-marketului si, pe 8 Septembrie agentia stia ca ceva nesanatos se planuia la adresa companiilor aeriene. Asta s-a intamplat cu 3 zile inainte de 9-11.
Multe saptamani inainte de atacurile din Septembire, Agentia Nationala de Securitate (NSA) a monitorizat conversatiile transcontinentale dintre Bin Laden si membrii Al-Qaeda. Pe data de 10 Septembrie, au interceptat remarci ca: “Lucruri bune se vor intampla”, “Priviti stirile”, si “Maine va fi o zi mare pentru noi.” Asta a fost cu o zi inainte de 9-11. Da, au stiut data exacta.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xi_3769.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

BOJINKA - VIITORUL CERE ATENTIE (XI), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XI) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
BOJINKA
Pozitia oficiala a Administratiei Bush dupa 9-11 este ca a fost imposibil de prezis ca teroristii ar putea folosi avioane drept arme de atac, si acesta este motivul pentru care guvernul nu a fost in stare sa previna catastrofa. [...]
In 1995, o celula terorista a fost descoperita in Filipine. Membri faceau parte din reteaua lui Bin Laden. Un incendiu accidental in fabrica lor de explozibil a trezit curiozitatea oficialitatilor locale si, cand au ajuns sa investigheze, Abdul Hakim Murad a fost arestat in timp ce incerca sa fuga. Murad a marturisit ca grupul sau planuia sa il asasineze pe Papa in timpul urmatoarei sale vizite la Manila. Dar asta nu este tot. A spus ca s-a antrenat in New Bern, North Carolina, sa piloteze avioane. De ce? Pentru ca asta era parte dintr-un plan numit Proiectul Bojinka, care este un termen iugoslav pentru “big bang”. Bojinka trebuia sa arunce in aer unsprezece avioane in aceeasi zi, sa le directioneze zborul altora asupra unor tinte la sol cum ar fi cartierul general al CIA, Pentagon,Cladirea TransAmerican din San Francisco, Sears Tower in Chicago, si World Trade Center in New York. Toate aceste detalii au fost transmise Serviciilor de Informatii ale Statelor Unite si de asemenea serviciului de securitate al Vaticanului
[ “Am fi putut preveni atacurile?” William Grigg, The New American, Noiembrie 5, 2001, pp. 29, 30. Grigg citeaza editia din Sept. 23 a Washington Post. De asemenea “Urma terorii,” William Jasper, The New American, Iulie 1, 2002, p. 20]
Asta cu 6 ani inainte de 9-11.
In 1996, Khalid Shaik Mohammed a fost pus sub acuzare in Statele Unite pentru complotul de a arunca in aer avioane si a prabusi unul in Sediul Central al CIA. Era tot planul Bojinka. FBI-ul l-a pus pe lista teroristilor “most-wanted”; deci este evident ca cineva a luat acest plan in serios, ceea ce inseamna ca guvernul era la curent cu ideea de a folosi avioane de pasageri drept bombe zburatoare cu cel putin 5 ani inainte de 9-11.
[nota: “Arestarea susptectului 9/11 scoate la iveala multe nume si informatie,” de Kevin Johnson, USA Today, Martie 3, 2003, pp. 1,2A, (Articol pe internet).]
In timpul audierilor in fata Comitetului de Informatii ale Camerei si Senatului Reunite pentru Investigarea 9-11, Eleanor Hill, in calitate de Director al echipei comitetului, a marturisit ca, in August 1998, agentiile de informatii au aflat ca un grup de arabi planuiau sa piloteze un avion incarcat cu explozibil in World Trade Center. Cateva luni mai tarziu, a spus ea, s-a aflat ca grupuri conectate cu Bin Laden tintesc New York si Washington si pregatesc un eveniment care sa fie “spectaculos si traumatizant”. Asta a fost cu trei ani inainte de 9-11. [...]
In septembrie 1999, National Intelligence Council, care este atasat CIA, a produs un raport intitulat “Sociologia si Psihologia terorismului”. A avertizat impotriva posibilitatii unor rapiri sinucigase de avioane, infaptuite de teroristi Al-Qaeda. Raportul a fost trimis Casei Albe si a fost impartasit si agentiilor federale. Se gaseste si la Biblioteca Congresului. Asta cu 2 ani inainte de 9-11 [“Raport in 1999 a avertizat asupra atacurilor sinucigase” John Solomon, Associated Press, May 17,2002]
In Februarie 2005, un raport al Comisiei 9-11 a revelat ca, in lunile ce au premers atacul, oficialii aviatiei federale au primit cincizeci si doua de rapoarte avertizand asupra posibilitatii ca Osama Bin Laden si Al-Qaeda sa lanseze atacuri teroriste impotriva Statelor Unite, si unele dintre ele chiar au specificat rapiri de avioane si operatii sinucigase. The New York Times a scris: “Administratia Bush a blocat incercarea de a face cunoscuta publicului versiunea clasificata, completa a acestui raport pentru mai bine de cinci luni, spun oficialii, spre frustrarea fostilor membri ai comisiei.”
[ “Raport 9/11 citeaza multe avertismente despre atentate,” Eric Lichtblau The New York Times, Feb. 10, 2005]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xi_3769.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

TEREN PROPICE PENTRU TERORISTI - VIITORUL CERE ATENTIE (XI), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XI) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
TEREN PROPICE PENTRU TERORISTI
Este acum evident ca terorismul a fost facilitat de catre politicile Serviciului de Emigrare al Statelor Unite, politici atat de ingaduitoare incat trezesc rasul. In cartea sa Invazie, [nota: Michelle Malkin, Invasion (Washington, DC, Regnery Publishing, 2002)] Michelle Malkin documenteaza cum oficialii Departamentului de Emigrare au relaxat regulile care permiteau intrarea in America, cu usurinta, a celor ce veneau din tari ostile, si asta in timp existau alerte ca teroristii incearca acest lucru. In loc sa intareasca securitatea, ei au slabit-o.
[...]Perioada in care aceasta actiune a avut loc a fost in timpul ocupatiei sovietice a Afganistanului, deci aceasta politica este aparata deoarece a fost necesara pentru a-i infrunta pe sovietici. Este teoria reculului, din nou. Dar, mult dupa ce sovieticii au parasit Afganistanul, si mult dupa ce agentiile de informatii ale Statelor Unite au aflat ca reteaua terorista Al-Qaeda planuia un atac in interiorul Statelor Unite, modelul nu a fost schimbat.
Cincisprezece din cei nouasprezece teroristi si-au obtinut vizele de la autoritatile Statelor Unite din Arabia Saudita. [...]
Unul dintre organizatorii celulei teroriste care a executat primul atentat cu bomba la World Trade Center in 1993 a fost seicul Omar Abdel-Rahman. In anii 80, Rahman a calatorit prin Orientul Mijlociu instigand la jihad, sau “razboi sfant” impotriva Americii. De aceea se afla pe lista de supraveghere a Departamentului de Stat, lista cu teroristi suspectati si carora li se refuza accesul in Statele Unite. Totusi el a putut intra, si a facut-o sub numele lui adevarat. Cum s-a intamplat asa ceva? A fost posibil deoarece in iulie 1990, un agent CIA, dandu-se drept oficial al ambasadei, i-a acordat viza de intrare. Apoi cand viza i-a fost retrasa patru luni mai tarziu, Serviciul de Emigrare l-a localizat si, in loc sa-l expulzeze din tara, i-a acordat dreptul de lucru! [...] A fost acelasi gen de protectie de care s-a bucurat si Takeo Yoshikawa la Pearl Harbor, 52 de ani mai devreme.
Modelul de facilitare a intrarii teroristilor in Statele Unite a continuat neintrerupt dupa 9-11. Mii de straini trec ilegal frontierele nepazite an de an, si se stie ca un numar substantial vin din tarile Orientului Mijlociu. Totusi guvernul federal nu face nimic in acest sens. Agenti de teren apartinand Serviciului de Supraveghere a Frontierei se plang constant ca sunt impiedicati sa-si faca meseria chiar de catre propria lor agentie, insa raspunsul venit din partea superiorilor a fost negarea publica a oricarei probleme si actiunea disciplinara indreptata impotriva celor care dau alarma. [...]
In ciuda negarilor vehemente ale guvernului, a devenit tot mai cunoscut publicului ca exista o mare problema in ceea ce priveste securitatea de-a lungul granitelor, incluzand granita cu Canada si vastele plaje neprotejate al Pacificului de Nord Vest. In decembrie 2004, Congresul a votat National Intelligence Reform Act, prin care puterile de control ale guvernului asupra vietilor cetatenilor americani au fost mult sporite – toate in numele starpirii teroristilor. [...]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xi_3769.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

FACILITEAZA - VIITORUL CERE ATENTIE (X), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (X) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
FACILITEAZA
Dovezile ca teroristilor li s-au facilitat atacurile sunt de asemenea foarte numeroase, este foarte dificil sa stii cu ce sa incepi. Acestea au fost expuse pe larg in presa, dar au fost invizibile pentru omul de rand. Deoarece ni se pare de neconceput ca cineva in guvernul nostru ar facilita terorismul in mod deliberat, pentru ca nu ne imaginam un motiv care i-ar indemna sa faca asta, privim aceste evidente si le percepem doar ca niste greseli bine intentionate, ineficienta sau lipsa de grija. Acum pentru ca am identificat un posibil motiv, sa ridicam jaluzelele si sa reexaminam faptele.
De la inceputul anilor ‘80, guvernul Statelor Unite, sub controlul fabianistilor, a furnizat o finantare ascunsa si antrenament aproape fiecarui regim terorist din lume. Bin Laden si Hussein sunt in capul listei, dar nu sunt singurii. Lista este foarte lunga. Ni s-a spus ca aceasta a fost o bine intentionata politica pentru a crea opozitie fata de sovietici, in particular in Afganistan, dar din anumite motive, s-a intors impotriva noastra. Aceasta poarta numele de teoria reculului. Este bineinteles, o perdea de fum. Cum stim asta? Pentru ca ajutorul oferit acestor regimuri teroriste nu a incetat cand sovieticii s-au retras din Afganistan. Continua pana si astazi. Nici macar nu mai este efectuat sub acoperire; este pe fata. Fabianistii acum trimit tehnologie, bani si fac schimburi cu Rusia si China, tari care, toata lumea stie acum, aprovizioneaza fiecare regim terorist cu care ne aflam in conflict, si asta include si arme de distrugere in masa. Putem doar tremura vizavi de asa numitul recul ce va rezulta din aceasta politica, pe viitor.
Guvernul chinez, sub controlul leninistilor, inca mai clasifica Statele Unite drept “Dusmanul Numarul Unu”. In 1999, Armata de Eliberare a Poporului Chinez a publicat un document intitulat Stare De Razboi Nerestrictionat. Tema principala a studiului trata cum sa infranga Statele Unite. Declara ca un nou tip de razboi nerestrictionat poate fi lansat impotriva Americii, printr-o “intruziune a hackerilor prin Internet, o explozie majora la World Trade Center, sau un atac prin bombardament condus de Bin Laden.” Asta se intampla cu doi ani inainte de 9-11.[Liang, Qiao si Xiangeui, Wang, Stare de razboi nerestrictionat (Panama City, Pan American Publishing Co., 2002), p. 122.]
Imediat ce predictia s-a implinit si doua mii de americani si-au pierdut viata sub daramaturi, London Telegraph a publicat acest raport:
Masina de propaganda rulata de statul chinez face bani pe seama atacurilor teroriste… producand carti, filme, si jocuri video ce glorifica atacurile drept o lovitura umilitoare impotriva unei natiuni arogante.
[nota: “Beijing produces videos glorifying terrorist attacks on ‘arrogant’ US,” de Damien McElroy, London Telegraph, Aprilie 11, 2002, (Articol in arhiva pe internet).]
Televiziunea din Beijing a creat un documentar intitulat Atacati America. In timp ce clipul video arata impactul avioanelor cu Turnurile Gemene, naratorul spune:“Aceasta este America pe care intreaga lume si-a dorit sa o vada”[ Ibid]
Fabianistii din guvernul Statelor Unite pretind ca nu stiu aceste lucruri si continua sa trimita tehnologie, bani, si pastreaza relatiile cu China, - si Rusia, care nu este cu nimic diferita – sub pretextul ca asta ii va ajuta sa-si schimbe mentalitatile. Cel putin asa suna explicatia oficiala. Dar inainte de a ne grabi sa credem ca ei fac o alta greseala bine-intentionata, trebuie sa consideram si posibilitatea ca nu este vorba de o greseala, si ca au o agenda ascunsa. Realitatea este ca regimurile teroriste nu ar putea exista astazi fara suportul continuu acordat de guvernul Statelor Unite si de corporatiile controlate de CFR. Aceste regimuri reprezinta cei mai buni dusmani ce pot fi cumparati cu bani pesin.
Exista o gluma ce a circulat in zilele care au precedat invazia Irakului in Aprilie 2003. Un reporter al unui ziar il intreaba pe presedinte daca exista vreo dovada ca Saddam Hussein are arme de distrugere in masa. “Bineinteles,” vine raspunsul. “Am pastrat chitantele.” Din pacate, este prea aproape de adevar pentru a fi distractiv.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-x_3715.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI, PLANUL DE JOC LENINIST - VIITORUL CERE ATENTIE (IX), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (IX) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI
RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI
In sfarsit am ajuns la capatul calatoriei noastre prin timp si ne aflam in prezent. Din nou, trebuie sa luam in considerare intrebarea pusa la inceputul drumului. Este Razboiul Impotriva Terorismului o repetare a istoriei? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, mai intai, sa consideram paralelele. Liderii Razboiului Impotriva Terorismului, ca si in trecut, sunt membrii Round Table si ai CFR. Ei propun o uniune mondiala a natiunilor, construita pe modelul colectivismului. Ca si in trecut, ei cauta sa schimbe structura sociala si politica a lumii libere pentru a realiza acest deziderat. Fiecare miscare pe care o fac in acest razboi are drept consecinta intarirea Organizatiei Natiunilor Unite. Chiar si atunci cand este o aparenta divergenta la ONU, o examinare atenta releva ca, asa cum a fost dintotdeauna, nu exista nici un dezacord asupra scopului final: guvernul mondial. Este doar o frictiune intre fabianisti si leninisti pentru dominatie. Ambele parti aflate in competitie continua sa ceara puteri sporite pentru ONU.
PLANUL DE JOC LENINIST
Ramura leninista pretinde public ca se opune terorismului; dar, in secret este sponsor principal al acestuia, si il foloseste drept arma impotriva fabianistilor. Planul lor de joc este istovirea Statelor Unite si a aliatilor fabianisti intr-un razboi nuclear sau biologic prin regimuri marioneta pentru ca Rusia si China sa se poata ridica, fara probleme, ca puteri dominante in lume. Nimeni nu ar trebui sa subestimeze capacitatea retelei leniniste de a implementa acest scenariu. Ar fi inselator sa ne consolam, crezand comunismul mort. Comunismul este doar un cuvant. Oamenii care pun comunismul pe harta rareori se numesc comunisti pe ei insisi. Prefera denumirea de leninisti. Nu fiti pacaliti de jocurile de cuvinte. Comunismul poate fi sau nu mort, dar leninismul traieste si este mai puternic ca niciodata.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-ix_3621.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

OPERATIUNEA MONGOOSE - VIITORUL CERE ATENTIE (IX), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (IX) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
OPERATIUNEA MONGOOSE
Imediat, masina timpului ne va duce in anul 2002, la Razboiul Impotriva Terorismului; dar in drumul nostru trebuie sa facem un scurt popas in anul 1962. Data exacta este 8 August. Au trecut saisprezece luni de cand Administratia Kennedy a fost pusa intr-o situatie mai mult decat jenanta prin necugetata invazie a Cubei in Golful Porcilor. Ne gasim la Pentagon, in birourile Generalului Lyman Lemnitzer, care este conducatorul grupului de consilieri militari Joint Chiefs of Staff. Putem vedea cum acesta semneaza un document ultra-secret destinat Secretarului Apararii, care, la acea data era Robert McNamara, membru CFR. Cea mai importanta parte a acestui document este inclusa in Anexa A, in a carei introducere putem citi: Justificare pentru o interventie militara a Statelor Unite in Cuba. [...] [Acest document poate fi descarcat www.archives.gov]
[...] Planul pentru Operatiunea Mongoose este prea lung pentru a fi citat in intregime, dar cred ca v-ati creat o idee suficient de buna despre natura lui. Chiar daca planul nu a fost pus in practica niciodata, faptul ca a fost deja teoretizat si trimis Secretarului Apararii cu recomandarea de a fi luat in considerare este suficient de semnificativ. Cativa vor spune ca asemenea planuri nu trebuie sa ne priveasca. Sunt doar jocuri de-a razboiul pe hartie, si militarii pot visa tot felul de scenarii pentru a face fata oricarui eveniment ce poate fi imaginat, pentru a avea un raspuns pregatit dinainte, indiferent ce se intampla. Asta poate fi adevarat, dar Operatiunea Mongoose nu se afla in acea categorie. Nu este un plan de reactie ca raspuns al unei miscari agresive initiata de un potential dusman. Este un plan prin care sa fii agresorul, si sa ascunzi acest lucru restului lumii. Fara indoiala a fost justificat de argumentul ca, o Cuba comunista este o amenintare la adresa securitatii poporului american, si orice este necesar pentru a elimina aceasta amenintare poate fi acceptabil. Este un exemplu clasic al moralitatii colectiviste, o filozofie care declara ca orice poate fi etic atata vreme cat se poate spune ca este pentru mai marele bine al numarului mai mare.
Comunismul in Cuba sau oriunde altundeva trebuie combatut pentru ca este o materializare a colectivismului. Cu toate acestea, daca ne opunem versiunii de colectivism cubanez acceptand versiunea americana de colectivism, vom pierde razboiul pentru libertate, si vom fi noi insine responsabili pentru asta. Nu vom fi cuceriti de dusmani externi ci vom fi inrobiti de dusmani din interior.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-ix_3621.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

UN ACT DE RESPONSABILITATE POLITICA, continuare - VIITORUL CERE ATENTIE (VIII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VIII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
UN ACT DE RESPONSABILITATE POLITICA - continuare
Unul dintre cei care s-au asigurat ca Amiralui Kimmel si Generalul Short nu vor afla despre mesajul decodat japonez in privinta atacului, a fost Locotenentul Comandor Joseph Rochefort, seful Retelei de Informatii Maritime Radio din Pacificul Mijlociu. Rochefort a atins miezul problemei spunand: “A fost un pret mic, ce a trebuit platit pentru a uni tara.” [nota: Amintirile Capitanului Joseph J. Rochefort (US Naval Institute Oral History Division, 1970), p. 163, citat de Stinnett, p. 203.]
Ascultati cu atentie, Doamnelor si Domnilor. Aceasta este vocea colectivismului: 2.388 de oameni ucisi si inca 1.178 raniti - majoritatea americani – si este un pret mic ce trebuia platit pentru a uni tara. [...]
Orice poate fi justificat in mod acceptabil pretinzand ca este pentru mai marele bine al numarului mai mare.

[nota: O mare parte din suportul financiar acordat industriei naziste, incluzand productia militara, a venit de la companiile de investitii de pe Wall Street, controlate de membrii CFR si altii care impartasesc mentalitatea colectivista. Pentru partea aceasta a istoriei, sunteti invitati sa cititi World Without Cancer; The Story of Vitamin B17, Part II (la www.realityzone.com ) Cand se intelege ca acei colectivisti din Statele Unite care indemnau la razboi impotriva lui Hitler, totodata investeau serios in masina de razboi nazista, devine mult mai clar ca razboiul nu avea nimic a face cu oprirea dictatorului german. Telul era faramitarea lumii in bucati pentru a putea fi remodelata dupa dorinta inimi. Este trist ca sute de mii de americani si-au dat viata in acest razboi crezand ca lupta pentru libertate; au fost insa tradati de liderii lor. Scopul razboiului nu a fost libertatea. A fost un concurs pentru a determina care grup de colectivisti va domina lumea. Soldatii au fost doar pioni pe tabla de sah globala. Patriotismul de care au dat dovada a fost folosit impotriva lor. S-au grabit sa invinga nazismul si fascismul, fara a suspecta o clipa ca erau de partea fabianismului si a leninismului, forte care sunt de fapt identice cu cele impotriva carora luptau.]

Exact ca si in timpul Primului Razboi Mondial, liderii americani aveau atentia focalizata dincolo de razboiul insusi. Chiar inainte de Pearl Harbor, fabianistii si leninistii desenau schitele guvernului mondial. Avea sa se numeasca Natiunile Unite; si la sfarsitul conflictului, va fi oferit ca o masura de protectie impotriva razboiului, drept “cea mai buna speranta pentru pace”. Toate au fost puse la cale de catre Divizia de Planificare a Politicii Externe Post-Razboi a Departamenului de Stat, sub directivele lui Alger Hiss, care se afla de fapt in ambele tabere in acelasi timp. Nu numai ca era un consilier al lui FDR si fost presedinte al Fondului de Inzestrare Carnegie (ceea ce il alatura grupului fabianist), de asemenea era un agent sub acoperire al sovieticilor. Hiss a fost cel care personal a prezentat nou plasmuita Carta a Natiunilor Unite catre adunarea de investire a acestui organism in San Francisco, si el a devenit primul Secretar General al organizatiei. Daca va intrebati care este semnificatia acestor fapte, iat-o: dupa faramitarea lumii in bucati prin razboi mondial pentru a doua oara, Organizatia Natiunilor Unite a devenit schita colectivista pentru a o remodela dupa dorinta inimii.
O privire superficiala asupra celui de-al Doilea Razboi Mondial arata ca a fost o lupta pentru libertate impotriva totalitarismului. O privire mai adanca si realista in acelasi timp releva ca a fost o confruntare intre trei ramuri ale colectivismului aflate in competitie pentru dominatie globala. Fabianistii si leninistii si-au unit fortele impotriva fascistilor (cu imperialistii japonezi ca tinta tactica secundara). Ramura fascista a colectivismului a fost infranta. De atunci, lumea este prinsa in batalia dintre cele doua factiuni ramase. Nu este o lupta pentru libertate impotriva totalitarismului. Este un concurs ce va hotari care model colectivist va conduce lumea. Desi era mai dificil de observat in primele etape ale conflictului, acum este limpede ca lumina zilei.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-viii_3576.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

UN ACT DE RESPONSABILITATE POLITICA - VIITORUL CERE ATENTIE (VIII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VIII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
UN ACT DE RESPONSABILITATE POLITICA
Multi ani la rand dupa terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, admiratorii lui Roosevelt au negat ca acesta ar fi stiut in avans despre atac; dar dovezile acum sunt atat de clare ca el chiar a facilitat aceasta operatie, incat nimeni nu incearca sa mai nege. Noua retorica pretinde ca a fost justificat ca el sa faca acest lucru. A fost un act de responsabilitate politica din partea unui lider al statului, vedeti bine, pentru ca altfel, Europa ar fi fost infranta de Hitler si, eventual, chiar si Statele Unite ar fi putut fi atacate. Mai mult, aveam obligatia morala sa sarim in ajutorul fratilor nostri englezi si francezi.

[nota: Partea asta este adevarata, dar era o obligatie morala individuala, nu de grup. Cu alte cuvinte, oricine rezona cu aceasta cauza era liber sa mearga in Europa si sa se ofere voluntar in armatele engleza sau franceza, ori sa organizeze o brigada voluntara americana, dar nimeni nu avea dreptul sa foloseasca puterea legii pentru a-i forta pe altii sa se inroleze si sa mearga la lupta. Este important de observat ca nici unul dintre maestrii planificatori ai acestei infamii nu s-a simtit obligat moral sa participe personal in acest conflict. Aceasta onoare a fost rezervata altora.]

A fost nevoie de mult curaj si intelepciune, spun ei, din partea lui Roosevelt sa prevada aceasta situatie si sa confrunte totalitarismul inainte ca el sa devina mai puternic. Poporul american era prea prost sa realizeze importanta evenimentului. Erau prea ignoranti sa priceapa. De asemenea erau prea izolationisti in gandirea lor sa inteleaga ca trebuie sa accepte rolul conducator in problemele internationale. Deci, ce face un colectivist? Nu isi poate permite sa lase niste alegatori ignoranti sa decida in chestiuni atat de importante. Nu era de ales, poporul american trebuia mintit si inselat, cariera unor ofiteri militari loiali trebuia distrusa iar ei transformati in tapi ispasitori. A trebuit sa violam Constitutia si legile noastre.

[nota: Din pacate, este cateodata necesar sa ignori legi in vreme de razboi, in special in focul bataliei, dar scopul acestor fapte nu era castigarea razboiului, ci intrarea in razboi. Diferenta este ca aceea dintre noapte si zi.]

A fost un act de responsabilitate politica sa omori mii de americani pentru a-i duce de lesa pe alegatorii batuti in cap, catre punctul de vedere corect. Chiar nu pricepeti? Singura metoda de a opri totalitarismul in Europa era sa instauram totalitarismul in America!
Pana chiar si Robert Stinnett, omul care a descoperit memorandum-ul McCollum, a fost dezarmat in fata acestui argument nebun. In prefata cartii sale, a scris: “In calitate de veteran al razboiului din Pacific, am fost revoltat la descoperirea secretelor ascunse de publicul american pentru mai bine de cincizeci de ani. Dar am inteles dilema si agonia presedintelui Roosevelt. A fost fortat sa gaseasca mijloace ocolite de a convinge o America izolationista sa intre in lupta pentru libertate.”

[nota: Stinnett, p. xiii. Fara indoiala, datorita acestui mesaj cartea lui a fost acceptata pentru publicare de catre Simon and Schuster, si i s-a asigurat o larga distribuire. Cititorii carti mele, The Creature of Jekyll Island; A Second Look at the Federal Reserve, CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND - AlterMedia România (I) & (ULTIMUL EPISOD)
isi vor aminti de o situatie asemanatoare in care Simon and Schuster au publicat cartea Secrets of the Temple, scrisa de catre William Greider. Greider a facut o excelenta treaba criticand Sistemul Federal de Rezerve dar, cand a fost sa ofere o solutie, mesajul lui a fost ca trebuie sa ne relaxam si sa uitam de toata afacerea. Fed-ul a facut o multime de greseli in trecut, dar nu este nevoie de nici o reforma. Tot ce avem nevoie este o mana de oameni inteligenti sa il conduca. Nu ajuta la nimic expunerea unui sistem monetar corupt daca solutia pe care o oferi este pasivitatea. Si de asemenea nu ajuta la nimic scoaterea la lumina a infamiei de la Pearl Harbor daca ajungi la concluzia ca a fost un act de responsabilitate politica. Colectivistilor nu le pasa ce informatii ajung la urechile publicului, atata vreme cat acestia nu au un plan realist pentru a schimba situatia. De aceea ei ne ofera lideri falsi (chiar si autori) care vor da alarma in ceea ce priveste problemele colectivismului fara a oferi solutii care duc undeva.]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-viii_3576.html ; in format .doc, Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

MANEVRAREA JAPONEZILOR SA DESCHIDA FOCUL - VIITORUL CERE ATENTIE (VII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VII) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)

MANEVRAREA JAPONEZILOR SA DESCHIDA FOCUL
Secretarul de Razboi la acea vreme era Henry Stimson, membru CFR. In jurnalul sau a scris:
In ciuda riscului implicat, lasandu-i pe japonezi sa traga primii, am inteles ca, pentru a capata suportul si sustinerea poporului american, era de dorit sa fim siguri ca japonezii sunt cei care fac acest lucru pentru a nu exista nici o indoiala in mintea cuiva cine sunt agresorii. Intrebarea era, cum sa-i manevram sa traga primii fara a produce pierderi semnificative in tabara noastra. Era o propunere dificila. [...]
Cum au facut-o? Exact ca in Primul Razboi Mondial: agraveaza, faciliteaza, izoleaza. Agreaveaza relatiile cu dusmanul, ducand la atac drept consecinta. Faciliteaza atacul acestuia, ajutandu-l si neopunandu-i rezistenta. Izoleaza victimele de orice informatie care le-ar putea perminte sa isi ocoleasca destinul.
[...] Izolarea victimelor de orice cunoastere in avans a atacului nu era mentionata in memorandum, dar era necesara. Evident, acest plan nu ar fi putut reusi daca victimele erau avertizate inainte. Deci, inca odata, exista strategia familiara: agraveaza, faciliteaza si izoleaza.
A fost Japonia constransa sa atace? Considerati urmatoarele fapte. Vanzarea de bunuri de necesitate critica din Statele Unite catre Japonia a fost imediat pusa sub embargo; comertul a fost inghetat; accesul Japoniei la rezervele de petrol din Indiile de Est Olandeze a fost impiedicat de presiunea diplomatica a Statelor Unite asupra guvernului olandez; America a inchis canalul Panama pentru navele japoneze; iar proprietatile si valorile principale ale Japoniei in Statele Unite au fost confiscate de guvern. Cu alte cuvinte, strategia avansata de Locotenentul Comandant McCollum a fost urmata in cel mai mic detaliu. A fost un asalt deliberat impotriva economiei Japoneze si o insulta adresata onoarei ei nationale. Un raspuns militar era previzibil. Intrebarea era cand va avea loc acesta.
Nu incerc sa sugerez ca guvernul imperial japonez era lipsit de vina in aceasta problema si era doar o victima a circumstantelor. Se afla angajat intr-un razboi regional masiv de agresiune si expansiune teritoriala, in Asia si Pacific. Aceasta era consecinta logica a ideologiei sale barbare in care cel puternic are dreptate. Cu toate acestea insa, nu trebuie sa trecem cu vederea rolul jucat de liderii americani protectori ai ideologiei colectiviste. A fost cazul unei ideologii totalitare momind o alt ideologie totalitara intr-un razboi care se presupunea ca va aduce mai mult bine pentru numarul mai mare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vii_3521.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

AL DOILEA RAZBOI MONDIAL - VIITORUL CERE ATENTIE (VII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VII) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
AL DOILEA RAZBOI MONDIAL
Ne aflam din nou in masina timpului si ajungem la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Similaritatile cu Primul Razboi Mondial nu pot trece neobservate. Anglia din nou pierdea razboiul cu Germania. Presedintele Statelor Unite, iarasi, era un colectivist inconjurat de fabianisti si leninisti. Principala diferenta era ca centrul de gravitate in CFR se distantase de grupul Morgan spre grupul Rockefeller. In afara de aceasta, situatia era aceeasi. Colonelul House era tot consilier prezidential, dar camerele sale din Casa Alba erau acum ocupate de Harry Hopkins. Hopkins nu era un agent colectivist al fabianistilor; era agent colectivist al sovieticilor. Poporul american se opunea iarasi razboiului; si, din nou, existau aranjamente secrete la cele mai inalte nivele ale guvernului pentru manevre al caror scop era aducerea Statelor Unite in razboi fara ca alegatorii sa suspecteze ceva. Strategia cerea ca puterile Axei sa loveasca primele, convingand astfel poporul american ca liderii lor se opuneau razboiului. A fost aproape exact acelasi complot folosit in timpul Primului Razboi Mondial.
[...] Orchestrarea evenimentelor pentru a crea impresia ca esti victima unui atac neprovocat este un complot des intalnit al colectivistilor, fie ca acestia sunt fabianisti, comunisti sau fascisti. Hermann Goering, s-a aflat pe locul doi la comanda regimului nazist in Germania, raportandu-i numai lui Hitler in persoana. La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost printre cei inchisi si condamnati la moarte la procesul de la Nuremberg, pentru crime de razboi. Psihologul inchisorii era Gustav Gilbert, un ofiter de informatii, cunoscator al limbii germane, din armata Statelor Unite. In cartea sa Jurnalele de la Nuremberg [Nuremberg Diaries], Gilbert descrie o conversatie cu Goering, in care acesta explica aceasta trasatura specifica a colectivismului:

Asudand in celula sa seara, Goering era defensiv si invins si deloc fericit cu intorsatura pe care procesul o lua…. Am ajuns din nou sa discutam despre razboi si am adaugat ca, contrar atitudinii sale, nu credeam ca oamenii de rand sunt multumiti cu liderii care le aduc pe cap razboi si distrugere. “De ce?, normal, oamenii nu vor razboi” a raspuns Goering ridicand din umeri. “De ce ar dori un coate goale fermier sa-si riste viata intr-un razboi, cand cel mai mare beneficiu pe care l-ar putea avea ar fi sa se intoarca intreg la ferma lui. Natural, oamenii de rand nu isi doresc razboiul; nici in Rusia, nici in Anglia, America si nici in Germania. Este de inteles. Dar, cu toate astea, politica este facuta de liderii tarii, si este intotdeauna destul de simplu sa-i faci pe oameni sa te urmeze, fie ca este vorba de o democratie, o dictatura fascista sau un Parlament sau o dictatura comunista.” “Este o diferenta,” am subliniat. “Intr-o democratie oamenii au un cuvant de spus prin reprezentantii lor alesi, si in Statele Unite, numai Congresul poate declara razboi.” “Oh, toate bune si frumoase, dar cu voce sau fara voce, oamenii pot fi mereu adusi sa indeplineasca vointa liderilor. Este usor. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui ca sunt atacati si sa ii denunti pe pacifisti ca fiind vinovati de lipsa de patriotism si ca expun tara primejdiei. Functioneaza la fel in orice tara.”
[nota: G.M. Gilbert, Nuremberg Diaries (New York: Farrar, Straus and Co., 1947), pp. 278, 279.]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vii_3521.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

SCUFUNDA LUSITANIA! - VIITORUL CERE ATENTIE (VII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VII) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
STRATEGIA DE A ADUCE STATELE UNITE IN RAZBOI
Strategistii au avut in final motivul dorit. A fost actul las al germanilor insetati de razboi, care au scufundat un vas de pasageri cu civili inocenti la bord. Scanteia indignarii a fost aprinsa si eventual a impins America in conflict pe 16 Aprilie 1917. Opt zile mai tarziu, Congresul a autorizat suma de un miliard de dolari (din taxele contribuabililor) sa fie trimisa Angliei si Frantei pentru a sprijini efortul de razboi. Ziua urmatoare, primele 200 milioane au luat drumul Angliei si au fost adaugate datoriei catre Morgan. Peste cateva zile, 100 milioane au plecat spre Franta, aceasta suma sporind si ea datoria catre Morgan. Pana la sfarsitul razboiului, inca 9.5 miliarde fusesera trimise Aliatilor si adaugate datoriei initiale. Trebuie pomenit aici infinit mai marele pret platit in sange american pe altarul colectivismului, intr-un razboi menit sa “restabileasca siguranta in lume pentru democratie”.
Este o ironie a sortii ca lumea intr-adevar a fost pregatita pentru democratie – cand realizam ca acest cuvant (democratie) este un sinonim pentru una din coloanele colectivismului. Este o materializare a conceptului ca grupul este mult mai important decat individul, si acest rationament a permis membrilor Round Table aflati de o parte si cealalata a Atlanticului sa planuiasca moartea unor civili nevinovati ca marunt pret ce trebuie platit pentru marele bine al numarului mai mare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vii_3521.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

RAZBOIUL MENIT SA RESTABILEASCA SIGURANTA IN LUME PENTRU DEMOCRATIE- VIITORUL CERE ATENTIE (VI),de G. Edward Griffin (citate de la AlterMedia România)

VIITORUL CERE ATENTIE (VI) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
RAZBOIUL MENIT SA RESTABILEASCA SIGURANTA IN LUME PENTRU DEMOCRATIE
In timp ce contemplam un membru al societatii secrete infiintate de Rhodes, ocupand doua camere in Casa Alba, aflat efectiv la carma politicii externe a Americii, masina timpului ne duce in pragul Primului Razboi Mondial. Deoarece subiectul dezbatut este razboiul, trebuie sa ne pregatim sa privim evenimentele din punct de vedere al unei strategii de folosire a acestuia cu scopul de a sfarama lumea in bucati, pentru ca apoi sa poata fi remodelata dupa dorinta inimii. [...]
Ce nu se stie prea bine despre aceasta perioada din istorie, este rolul jucat de J.P. Morgan. Dupa cum va amintiti, CFR-ul a fost descris de catre profesorul Quigley, drept un paravan pentru J.P. Morgan & Company. Trebuie specificat ca Morgan era, nu numai unul dintre membrii fondatori ai CFR, ci era si membru al Mesei Rotunde, grupul intern ce directiona aceasta organizatie. Deci, ce legatura a avut el cu toata povestea?
In timpul Primului Razboi Mondial, Banca Morgan a avut rolul de agent de subscriptie pentru imprumuturile catre Anglia si Franta. [...]
Morgan era de asemenea agentul contractat de catre aceste tari pentru tranzactiile de cumparare de la diverse firme americane. Ceea ce inseamna ca avea o minunata afacere profitabila, prin care inregistra castiguri in urma imprumuturilor in afara tarii si totodata prin tranzactiile ce vizau cumpararea de materiale, atunci cand banii se intorceau inapoi in tara.
[...] Ambasadorul Statelor Unite in Anglia la acea vreme era Walter Page. Page a fost mai mult decat un ambasador. Printre altele era si un trustee pentru Rockefeller’s General Education Board. S-a aflat in aceasta pozitie si a jucat un rol important in slefuirea politicilor de invatamant si educatie, pentru promovarea colectivismului in America. Page a trimis o telegrama catre Departamentul de Stat, al carei continut este reprodus mai jos:
Presiunea exercitata de criza ce se apropie, sunt sigur, a depasit abilitatile agentiei financiare Morgan si ale guvernelor englez si francez… Singura cale pentru a ne mentine pozitia curenta de intaietate in schimburile comerciale si pentru a evita panica este sa declaram razboi Germaniei.
[Burton J. Hendrick, Viata si scrisorile lui Walter H. Page: (Garden City, NY: Doubleday, Page & Co., 1923), p. 11 ]
Banii nu au fost singurul motiv pentru a impinge Statele Unite in razboi. Nu trebuie sa uitam ca partenerii americani in aceasta drama visau un guvern mondial bazat pe modelul colectivist, si priveau razboiul ca pe un element esential pentru a misca societatea in aceasta directie. Asteptau crearea Ligii Natiunilor la finele conflictului si stiau ca singura metoda de a asigura Statelor Unite un rol dominant in modelarea lumii era sa fii combatant. Cei care impart prada de razboi sunt invingatorii ce poarta razboiul, si aceasta realitate a hranit imaginatia unora ca House, Wilson si chiar J.P. Morgan.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vi_3473.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

COLONELUL HOUSE - VIITORUL CERE ATENTIE (VI), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VI) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI
COLONELUL HOUSE
Dupa ce reactivam masina timpului, ne vom afla in prezenta uneia dintre cele mai pline de culoare si misterioase figuri ale istoriei. Numele sau este Colonelul Edward Mandell House. [...]
A fost unul dintre cei mai puternici oameni ai politicii americane si, cu toate acestea este aproape necunoscut americanilor astazi. A fost consilierul personal al presedintilor Wilson si Roosevelt. A fost apropiat dinastiei bancare Morgan si totodata puternicelor familii financiare europene. A facut scoala in Anglia si s-a inconjurat de fabianisti. Tatal sau, Thomas, a fost un exportator in statele din sud si totodata agent de imprumuturi pentru banci londoneze. S-a crezut cu putere ca a reprezentat consortiul Rothschild. Thomas House a fost unul dintre putinii sudisti ce au facut avere in urma razboiului dintre state.
[...] House a fost cu certitudine un membru al Mesei Rotunde si posibil un membru in cercul sau intern. A fost fondatorul CFR.
In 1912 a scris o nuvela, intitulata Philip Dru, Administrator. Intentia sa a fost sa popularizeze schema fabianista pentru convertirea Americii la colectivism folosind strategia fabiana a miscarii incete asemeni broastei testoase si secrete ca a lupului in blana de oaie. Eroul istorioarei sale este Philip Dru, o versiune fictiva a autorului, el insusi fiind un tacut, modest intelectual, ce trage sfori pe ascuns, sfatuind si controland politicieni ce pot fi cumparati cu usurinta si la fel de usor inlaturati. Vorbind prin Dru, House descrie idealul sau politic drept: “socialism precum l-a visat Karl Marx.” [nota: Philip Dru, Administrator (New York: Angriff Pres, 1912) p. 45.]

Socialismul lui Dru, evident, era in versiune fabiana. Necesita calitati umane pentru a usura impactul si pentru a se diferentia de versiunea leninista numita Comunism.
La fel ca toti colectivistii, House a vorbit elocvent despre apararea saracilor si a celor obiditi, dar in realitate, avea mare dispret fata de mase. In opinia sa, erau prea prosti si puturosi sa isi manifeste interesul in privinta propriului lor guvern, si deci era datoria profesionistilor sa faca asta in locul lor. [...]
Philip Dru incita la razboi civil, conduce o razmerita impotriva vechii oranduiri, pune mana pe haturile guvernului, devine dictator cu ajutorul poporului, ii este daruit titlu de Administrator al Republicii, elimina toate restrictiile constitutionale impotriva puterii guvernului, pune bazele unei progresive taxe pe venit, creeaza un cartel bancar national,
[nota: Trebuie observat ca Philip Dru a fost publicat in 1912. Sistemul de taxe pe venit si Sistemul Federal de Rezerve se aflau pe atunci in perioada de conceptie si erau promovate de catre House, Wilson, J.P. Morgan, si alti colectivisti din Washington. Acestea au fost legiferate anul urmator, in 1913.]
, anexeaza Canada, cucereste Mexicul, invita natiunile europene sa participe intr-un guvern mondial, si se avanta intr-o noua era de colectivism. Aceasta nu a fost doar o poveste fictiva pentru recreere. House a descris aceasta carte ca fiind expresia propriilor sale “credinte etice si politice”. [“Semnificatia istorica a jurnalului lui House,” de Arthur Walworth, Yale University Library , “An Internationalist Primer,” William Grigg, The New American, Septembrie 16, 1996]

Motivul pentru care aceasta carte este importanta este ca, intre timp, credinta etica si politica a Colonelului House a devenit credinta etica si politica a conducerii americane – si a inceput cu Woodrow Wilson. In memoriile sale, presedintele Wilson a spus: “Dl. House este a doua mea personalitate. Este propriul meu eu independent. Gandurile sale si ale mele sunt una.”
[nota: Charles Seymour, Hartiile intime ale Colonelului House (New York: Houghton Miffflin Co., 1926), Vol. 1, p.114.]

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vi_3473.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…