sâmbătă, 30 august 2008

RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI, PLANUL DE JOC LENINIST - VIITORUL CERE ATENTIE (IX), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (IX) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI
RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI
In sfarsit am ajuns la capatul calatoriei noastre prin timp si ne aflam in prezent. Din nou, trebuie sa luam in considerare intrebarea pusa la inceputul drumului. Este Razboiul Impotriva Terorismului o repetare a istoriei? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, mai intai, sa consideram paralelele. Liderii Razboiului Impotriva Terorismului, ca si in trecut, sunt membrii Round Table si ai CFR. Ei propun o uniune mondiala a natiunilor, construita pe modelul colectivismului. Ca si in trecut, ei cauta sa schimbe structura sociala si politica a lumii libere pentru a realiza acest deziderat. Fiecare miscare pe care o fac in acest razboi are drept consecinta intarirea Organizatiei Natiunilor Unite. Chiar si atunci cand este o aparenta divergenta la ONU, o examinare atenta releva ca, asa cum a fost dintotdeauna, nu exista nici un dezacord asupra scopului final: guvernul mondial. Este doar o frictiune intre fabianisti si leninisti pentru dominatie. Ambele parti aflate in competitie continua sa ceara puteri sporite pentru ONU.
PLANUL DE JOC LENINIST
Ramura leninista pretinde public ca se opune terorismului; dar, in secret este sponsor principal al acestuia, si il foloseste drept arma impotriva fabianistilor. Planul lor de joc este istovirea Statelor Unite si a aliatilor fabianisti intr-un razboi nuclear sau biologic prin regimuri marioneta pentru ca Rusia si China sa se poata ridica, fara probleme, ca puteri dominante in lume. Nimeni nu ar trebui sa subestimeze capacitatea retelei leniniste de a implementa acest scenariu. Ar fi inselator sa ne consolam, crezand comunismul mort. Comunismul este doar un cuvant. Oamenii care pun comunismul pe harta rareori se numesc comunisti pe ei insisi. Prefera denumirea de leninisti. Nu fiti pacaliti de jocurile de cuvinte. Comunismul poate fi sau nu mort, dar leninismul traieste si este mai puternic ca niciodata.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-ix_3621.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: