sâmbătă, 30 august 2008

CHEIA USII CARE ASCUNDE SECRETELE - VIITORUL CERE ATENTIE (IV), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (IV) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA A DOUA: ORGANIZATII SECRETE SI AGENDE ASCUNSE)
CHEIA USII CARE ASCUNDE SECRETELE
Simbolurile fabianiste ale broastei testoase si lupului in blana de oaie sunt reprezentate pe ferestra de sticla colorata ce se afla odata la cartierului general fabianist. Fereastra a fost mutata, spre pastrare ni se spune, dar exista multe fotografii ce detaliaza simbolurile. Partea cea mai importanta apare la varf. Este acea strofa faimoasa din Omar Khayyam:

Dear love, couldst thou and I with fate conspire/
to grasp this sorry scheme of things entire,/
would we not shatter it to bits/
and then remould it nearer to the hearts desire?

Dragul meu, putem noi oare cu destinul conspira/
Sa insfacam cu totul trista tesatura a lucrurilor/
Nu am sfarama-o in bucati/
Si apoi remodela-o dupa dorinta inimii?

Dati-mi voie sa repet aceste versuri. Aici este cheia istoriei moderne, si descuie usa ce ascunde secretele razboiului impotriva terorismului:
Dragul meu, putem noi oare cu destinul conspira / Sa insfacam cu totul trista tesatura a lucrurilor / Nu am sfarama-o in bucati / Si apoi remodela-o dupa dorinta inimii?

In alta parte in acea fereastra sunt reprezentati Sydney Webb si George Bernard Shaw, lovind globul pamantesc cu ciocanele. Pamantul se afla pe o nicovala iar ei il lovesc – pentru a-l sfarama in bucati! La asta se refereau la Fondul Carnegie. Acelasi lucru spuneau si la Fundatia Ford. “Razboiul este cea mai buna metoda de a remodela societatea. Razboi! Va sfarama societatea in bucati, o va diviza. Apoi o putem remodela dupa dorinta inimi.” Si care ar fi aceasta dorinta? Doamnelor si domnilor, este colectivismul.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-iv_3401.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: