sâmbătă, 30 august 2008

PROCEDURA ESTE SUSPENDATA PE 11 SEPTEMBRIE - VIITORUL CERE ATENTIE (XII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XII) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PROCEDURA ESTE SUSPENDATA PE 11 SEPTEMBRIE
Acum, haideti sa comparam procedura standard cu ce s-a intamplat pe 9-11. In acea dimineata, toate cele patru avioane comerciale implicate in atac au decolat intr-un interval de 43 de minute, intre 7:59 si 8:42 A.M.
• La 8:20, controlorii de zbor FAA au stiut ca primul avion, Zborul 11 American Airlines, a cazut in mana piratilor. Conform rapoartelor emisiunilor de stiri, pilotul apasase butonul transmitatorului radio aflat pe sistemul de directie, si controlorii de la sol puteau auzi teroristii strigandu-si ordinele.• La 8:28, radarul a aratat ca Zborul 11 facuse un ocol si se indrepta spre Insula Manhattan.• La 8:38, NORAD a fost instiintat pentru a lua masurile cuvenite. De ce a durat optisprezece minute dupa constientizarea actului de piraterie pentru a da acest telefon poate ghici oricine, dar presedintele ar fi fost informat imediat dupa aceea.• La 8:43, controlorii de la sol au stiut ca al doilea avion, Zborul 175 United Airlines, a fost si el “rapit” si se indrepta spre New York.• La 8:45, Zborul 11 lovea Turnul de Nord.• La 8:50, controlorii FAA au aflat ca al treilea avion, Zborul 77 American Airlines, facuse un ocol se se indrepta spre Washington DC.• La 9:03, Zborul 175 izbea Turnul de Sud.• Media raporteaza ca, la 9:20, Tom Burnett si-a sunat sotia pe celular si a spus ca zborul sau, UAL 93, a fost atacat de teroristi. In cateva momente, a fost pus sub urmarirea radarului militar.• La 9:40, Zborul 77 lovea Pentagonul.• In jur de 10:06, Zborul 93 s-a prabusit pe un camp deschis in Pennsylvania.

Timpul total scurs pentru Proiectul Bojinka a fost o ora si patruzeci si sase de minute. Fortele Aeriene isi pot lansa interceptorii in mai putin de trei minute. Totusi, pe 11 Septembrie nu a avut loc nici o lansare, decat dupa ce Pentagonul a fost lovit, ceea ce inseamna ca dupa ce NORAD a fost instiintat, timpul de raspuns a fost mai mult de o ora si doua minute.
Acum guvernul neaga toate acestea; deci sa consideram faptele. In dimineata de 11 Septembrie, Generalul Richard Myers, Chairman al Joint Chiefs of Staff, se afla in Capitol Hill in Washington participand la o intalnire cu Senatorul Max Cleland.

[nota: Gradul lui Myers era de Vice-Chairman, dar, din moment ce Chairman-ul, Generalul Hugh Shelton, era plecat peste granita, Myers actiona ca Chairman. Scopul vizitei sale la Senatorul Cleland era discutarea iminentei sale numiri ca inlocuitor al Generalului Shelton, numire ce a avut la scurt timp dupa aceea.]

[...]In timp ce se afla intr-un birou exterior, a spus el, a vazut un raport televizat cum ca un avion a lovit World Trade Center. “Au crezut ca era un avion mic sau ceva asemanator”, a adaugat Myers. Deci cei doi si-au continuat discutia. Intre timp, al doilea turn World Trade Center a fost lovit de catre alt avion. “Nimeni nu ne-a instiintat deaspre asta” a spus Myers. “Dar cand am iesit afara, devenise evident. Apoi, exact in acel moment, cineva a spus ca Pentagonul fusese lovit”.Cineva i-a inmanat un telefon celular lui Myers. Generalul Ralph Eberhart, comandant al Directiei Spatiale a Statelor Unite si a Directiei de Aparare Aerospatiale Nord Americane [NORAD] era la celalalt capat al liniei “vorbind despre ce se intamplase si ce masuri urma sa ia”. [ “Nu ne gandisem la asta,” de Kathleen Rhem, American Forces Information Services, Oct. 23, 2001]


Sa vedem daca am inteles bine: ofiterul militar de varf al tarii nu aflase despre primul atac pana cand nu a vazut evenimentul la televizor, ceea ce inseamna ca retelele de televiziune erau mai bine informate decat el, si nimeni nu i-a spus nici despre al doilea atac. Nu a aflat de el decat dupa ce si-a terminat consfatuirea cu senatorul. Apoi, dupa ce Pentagonul a fost lovit, cineva i-a inmanat un telefon celular si Generalul Eberhart i-a spus despre “masurile pe care el le va intreprinde”. Ceea ce inseamna ca, atunci cand Pentagonul a fost lovit, aceste actiuni nu fusesera inca puse in aplicare.

Aceasta se potriveste cu marturia generalului la doua zile dupa 9-11 in fata Comitetului Serviciilor Armate al Senatului. A fost intrebat cand a fost dat ordinul de lansare a interceptorilor iar raspunsul sau a fost: “Acel ordin, dupa cunostintele mele, a fost dat dupa ce Pentagonul a fost lovit”. [...]

In aceeasi zi, Boston Globe a publicat un interviu cu purtatorul de cuvant al NORAD care a confirmat faptul. Articolul a spus: “Comandantul nu a trimis interceptori imediat… Purtatorul de cuvant [NORAD][Maior Mike Snyder] a spus ca luptatorii au ramas la sol pana dupa ce Pentagonul a fost lovit”.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xii_3830.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: