sâmbătă, 30 august 2008

PRIVITI MAREA DECEPTIE - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin(preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
PRIVITI MAREA DECEPTIE
La inceputul acestei prezentari, v-am spus ce aveam de gand sa va povestesc. Acum, pentru ca am terminat, este timpul sa reiau ce v-am spus. Priviti marea deceptie: ce se desfasoara astazi in fata ochilor dumneavoastra nu este un razboi impotriva terorismului, pentru apararea libertatii. Este un razboi impotriva libertatii care necesita apararea terorismului. Este ultima zvacnire pentru impingerea a ceea ce a mai ramas din lumea libera intr-un guvern global bazat pe modelul colectivismului. Scopul acestui conflict este sa ne inspaimante pentru a ne abandona libertatile si traditiile la schimb pentru siguranta si protectie in fata unui dusman urat si periculos. Acest complot a mai fost folosit de doua ori inainte. De fiecare data ne-a apropiat de telul final, dar nu fusese suficient pentru a fi complet implementat. De aceasta data ne asteptam la lovitura de gratie.
Am permis sa se intample asa ceva deoarece ni s-a negat dreptul de a ne cunoaste propria istorie, si pare-se suntem inclinati fatalmente sa o repetam. Dar toate acestea pot fi schimbate. In zona crespusculara de unde am venit, cunoasterea inseamna putere, se spune. Dar in zona realitatii, stim ca acesta este un mit. Oameni cu vaste cunostiinte sunt inrobiti cu usurinta daca nu fac nimic pentru a-si apara libertatea. Cunoasterea ea insasi, nu inseamna putere, in schimb detine resursele si potentialul necesar pentru putere, daca avem curajul sa o folosim astfel, si aici este cheia sperantei pentru viitor. Daca actionam conform acestei cunoasteri este o oportunitate, nu doar pentru a invata istorie ci pentru a-i schimba cursul. Marea intrebare pe care v-o pun este “cum?” Este ceva ce putem face, in special la acest ceas tarziu pentru a schimba cursul istoriei? Raspunsul meu este un puternic “DA!” Este cineva interesat? Acesta este subiectul unei viitoare prezentari. In cuvintele lui Victor Hugo, este o idee a carei vreme a venit:
An Idea Whose Time Has Come - G. Edward Griffin (vizionati aici).

- SFARSIT - Traducere si adaptare: AlterMedia România

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

(Nota AlterMedia România: [...] vom incepe difuzarea, in serial, a unei alte lucrari la fel de interesante, de data aceasta mai scurta: este vorba despre transcrierea unei conferinte in care publicistul american isi prezenta lucrarea “CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND ”- I &ULTIMUL EPISOD) . Mai pe intelesul tuturor, va fi vorba despre Sistemul Federal de Taxe si Rezerve - celebrul “Fed”.)

Niciun comentariu: