sâmbătă, 30 august 2008

SCUFUNDA LUSITANIA! - VIITORUL CERE ATENTIE (VII), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (VII) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A TREIA: ZILELE INFAMIEI)
STRATEGIA DE A ADUCE STATELE UNITE IN RAZBOI
Strategistii au avut in final motivul dorit. A fost actul las al germanilor insetati de razboi, care au scufundat un vas de pasageri cu civili inocenti la bord. Scanteia indignarii a fost aprinsa si eventual a impins America in conflict pe 16 Aprilie 1917. Opt zile mai tarziu, Congresul a autorizat suma de un miliard de dolari (din taxele contribuabililor) sa fie trimisa Angliei si Frantei pentru a sprijini efortul de razboi. Ziua urmatoare, primele 200 milioane au luat drumul Angliei si au fost adaugate datoriei catre Morgan. Peste cateva zile, 100 milioane au plecat spre Franta, aceasta suma sporind si ea datoria catre Morgan. Pana la sfarsitul razboiului, inca 9.5 miliarde fusesera trimise Aliatilor si adaugate datoriei initiale. Trebuie pomenit aici infinit mai marele pret platit in sange american pe altarul colectivismului, intr-un razboi menit sa “restabileasca siguranta in lume pentru democratie”.
Este o ironie a sortii ca lumea intr-adevar a fost pregatita pentru democratie – cand realizam ca acest cuvant (democratie) este un sinonim pentru una din coloanele colectivismului. Este o materializare a conceptului ca grupul este mult mai important decat individul, si acest rationament a permis membrilor Round Table aflati de o parte si cealalata a Atlanticului sa planuiasca moartea unor civili nevinovati ca marunt pret ce trebuie platit pentru marele bine al numarului mai mare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-vii_3521.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: