sâmbătă, 8 noiembrie 2008

PAPUSARII LUI OBAMA (III)

Sa intram in inima problemei, traducand ceea ce spune Alex Jones' Infowars in articolul Obama’s Council On Foreign Relations Crew, despre membrii CFR din preajma lui Obama:

"Faceţi cunoştinţă cu câţiva dintre consilierii de politică externă şi internă ai preşedintelui ales Obama, şi probabil membri ai Administraţiei SUA, fiecare fiind membru proeminent al „Council On Foreign Relations” [CFR, nota noastră].
Vor aduce aceşti oameni „schimbarea” sau vor continua să sprijine acelaşi sistem întărit, forjat de decenii de către elita corporatistă?

Susan E. Rice – membra a CFR, a Brookings Institution – a servit ca ministru adjunct pentru Africa sub Clinton, 1997-2001. Fostul Ministru de externe Madeline Albright este de mult timp un mentor şi prieten de familie al ei. Criticii o acuză că este răuvoitoare faţă de Europa, are puţină cunoaştere a Orientului Mijlociu, şi va urma în esenţă aceleaşi politici ca Condoleeza Rice dacă va fi desemnată ca următoarea Ministru de externe sau Consilier pe teme de Securitate Naţională.
Anthony Lake – membru al CFR, al PNAC – întâiul Consilier pe teme de Securitate Naţională al lui Bill Clinton, criticat pentru eşecul Administraţiei SUA de confrunta genocidul din Rwanda din 1994, iar acum recunoaşte acea lipsă de acţiune ca o greşeală majoră.
Zbigniew Brzezinski –membru CFR, , al „comisiei” Trilaterale – Brzezinski este unanim considerat ca omul care a creat Al Qaeda, şi a fost implicat în planul Administraţiei Carter de a da arme, fonduri şi a antrena mujahedinii din Afghanistan.
Richard Clarke – membru CFR– consilierul-şef pentru contra-terorism contorul al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, sub W. Bush. Notoriu pentru că s-a întoars împotriva Administraţiei Bush după 11 septembrie 2001 şi invazia din Iraq. De asemenea, a consiliat pe Madeleine Albright în timpul genocidului din Rwanda.
Ivo Daalder – membru CFR, al Brookings , al PNAC– co-autor la un editorial în Washington Post, împreună cu „neo-conservatorul” Robert Kagan, argumentând că interventionismul este o chestiune bi-partizană [] ce ar trebui întreprinsă cu aprobarea a aliaţilor noştri democratici.
Dennis Ross – membru CFR, al „comisiei” Trilaterale, al PNAC – fost director pentru planificarea politică în Ministeru de Externe SUA sub primul preşedinte Bush, şi coordonator special pentru Ortientul Mijlociu sub preşedintele Bill Clinton. Un important suporter al războiului din Iraq, Ross este de asemenea analist de politică externă pentru Fox News Channel.
Lawrence Korb – membru CFR, al Brookings – Director pentru Studii de Securitate naţională în cadrul CFR. A criticat maniera invaziei din Iraq, dar are planuri amănunţite pentru a spori mâna de lucru din Armata de uscat a SUA pentru a duce „Războiul împotriva terorii” şi a „răspândi valorile democratice liberaliste în tot Orientul Mijlociu”.
Bruce Reidel – membru CFR, al Brookings – fost analist la CIA ce doreşte să extindă „Războiul împotriva terorii” pentru a lupta Al Qaeda pe tot globul. Considerat a fi motivul din spatele vederilor dure ale lui Obama despre Pakistan, şi a înclinaţiei acestuia pro-India privitor la provincia Kaşmir
Stephen Flynn – membru CFR– i s-a atribuit ideea mult-lăudatei „Forţe de Securitate Civilă” a lui Obama. Flynn a scris:
SUA United States ar trebui, în mare, să repete modelul Federal Reserve („banca” centrală a SUA”, nota noastra – vedeţi CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND - de G. Edward Griffin ) creând Federal Security Reserve System (FSRS), cu un consiliu naţional de guvernatori, 10 regionali Homeland Security Districts [Districte de Securitatea patriei], şi 92 filiale locale numite Comitete Metropolitane Anti-terorism; Obiectivul acestui sistem ar fi să dezvolte mecanisme auto-finanţate pentru a implica mai strâns o largă parte a societăţii Americane în a proteja fundaţiile de bază ale ţării, pentru a o proteja de dereglările pe scară largă ce ar rezulta dintr-un atac terorist." [nota noastră: observaţi strategia – crearea de paznici pentru a ne păzi de vreun pericol]
Madeline Albright – membru al CFR, al Brookings – actualmente în Consiliul directorilor CFR. Ministru de externe SUA şi Ambassador SIA la ONU sub Clinton. Nu a luat măsuri împotriva genocidului din Rwanda. A apărat sancţiunile împotriva Iraqului sub Saddam Hussein. Întrebată de emisiunea „60 Minutes” de la CBS despre efectele sancţiunilor „Am aflat că jumătate de milion de copii au murit. Adică, mai mulţi copii decât au murit la Hiroshima. Şi..., ei bine..., acest preţul se merită?" – Albright a răspuns: " Eu cred că este o alegere foarte dură, dar preţul – noi credem că preţul se merită [we think the price is worth it]"
Aceasta nu este nici pe departe o listă exhaustivă. Bineînţeles, dacă John McCain ar fi devinit preşedinte, fiind un membru CFRel însuşi, Administraţia sa ar fi fost burduşită cu reprezentanţii CFR, de asemenea. Max Boot, Lawrence Eagleburger şi Henry Kissinger – pentru a menţiona doar câţiva –, sunt toţi membri CFRşi au fost toţi consilieri ai campaniei lui Mccain.

Vă rugăm să faceţi propria dvs. cercetare şi adaugaţi mai mult numele în partea de comentarii a acestui raport. Este important să documentăm felul cum aceşti oameni sunt parte a locomotivei elitismul global, şi nu reprezintă schimbarea. Doar cu această înţelegere vor realiza ceilalţi falsa paradigmă „Stânga”-„Dreapta”, şi vor fi capabili să creeze mediul pentru o reală schimbare politică. "

WORD TO THIS

PAPUSARII LUI OBAMA (II)

Chiar credeati ca m-am plictisit? Nu cand este vorba de libertate, si de cei care o ameninta

Iata alta stire rau-prevestitoare, despre cum se deruleaza ... chestia: Obama anunţă oficial că Rahm Emanuel va fi şeful administraţiei ...
Cine este Rahm Emanuel ? (dati click, daca tineti la libertate, sau vreti sa uimiti pe cineva ca sunteti clarvazator...);

Ei bine:

Daca va intriga spusele din acest articol ale republicanului [!!!!!!!!] Alex Conant: "Rahm Emanuel este un om din interior care a avut un rol-cheie în divizarea Washingtonului",

, sau va intrebati cum de Obama spune, ciudat (dar de inteles daca intelegeti ca vorbeste un globalist adept al statuli/guvernului din ce in ce mai mare) :
"Cu toate că Rahm înţelege cum se fac lucrurile la Washington, continuă să privească lumea din perspectiva vecinilor săi din nord-vestul oraşului Chicago, care lucrează din greu şi nu vor decât ca guvernul să fie de partea lor şi să respecte valorile",

, si intelegeti ca articolul vadeste cardasia transpartinica dintre unii Republicani si unii Democrati in SUA], spunand ca :
"Emanuel, care are reputaţia de maestru al strategiilor,
a spus că a decis să renunţe la poziţia din Capitol Hill pentru că vrea să ajute la aducerea schimbării în Statele Unite.
El [un democrat, nota noastra !!!!] a vorbit cu respect despre colegii săi republicani [!!!!!!!!! , nota noastra] şi a spus că mereu le-a respectat motivele, chiar dacă de multe ori nu au avut poziţii comune.

, ei bine, daca toate acestea vi se par uluitoare, mai este o speranta in ce va priveste

Nu stiu daca va mai intereseaza personajul, dar iata ce spune un anume Dick Moris despre aceasta alegere (vizionati interviul la sfarsitul acestei postari):
"fostul consilier al lui Bill Clinton, transformat in suportere al lui John McCain [..] a vorbit candid despre ce persoana dezgustatoare este noul sef de staff la casa Alba ales de Obama. [...] Morris sustine ca in Emanuel nu se poate avea incredre si ca el lucreaza doar pentru sine insusi [...] mr. Morris spune ca Bill Clinton niciodata nu a avut incredere in Emanuel.
mr. Morris spune ca Obama "face o imensa greseala cand prin alegerea pe acest individ"
Noi am vrea "doar" sa stim daca Obama a fost silit de Papusari sa-l aleaga, sau o face din convingere...

PS: Apropo de papusari, poate veti fi interesati sa aflati ca Şeful de cabinet al lui Obama a făcut parte din conducerea Freddie Mac (apropo de cine a creat criza pe care PAPUSARII o vor rezolva prin Obama si in schimbul sclaviei dvs. )

PS bis: Pentru ca cineva acolo sus ma iubeste (in ceruri, desigur, desi va asigur ca nu merit), iata ce spune saccsiv blog, cineva care stiam ca va intelege : Am avut dreptate : Barack Obama presedinte :
"Consider ca pentru din ce in ce mai multi este clar ca planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA , “solutie“ salvatoare pe care din ce in ce mai des o va prezenta politicul ca rezolvare a mega crizei in care camataria mondiala a bagat omenirea .
Dar ce se ascunde des este ca acest politic nu este de capul sau . ACEEASI le controleaza in fapt pe amandoua , iar dorinta lor de peste doua sute de ani este instaurarea NOII ORDINI MONDIALE . Iar o data cu 11.09.2001 si mega criza in care am intrat , s-a declansat ultima etapa in edificarea ei. "
In continuare saccsiv ma scuteste de efort continua cu articolul Se creioneaza inceputul dezastrului : Rahm Emanuel viitorul sef al staffului lui Barack Obama - , articol din care citam:
" Prieteni , pentru mine este limpede . Sub spectrul pericolului terorist , al necesitatii “sigurantei“ si ca solutie politica a rezolvarii crizei in care a intrat planeta din cauza “nesabuitelor“ banci , odata cu venirea omului negru se va profita din plin de formidabilele puteri ale legilor emise dupa 11.09.2001 prin care ELITELE doresc implementarea unui teribil Big Brother de STANGA , a statului puternic si “protector“ , condus in fapt tot de ei … [...]
Sinistru este insa ca , aidoma tuturor manifestarilor STANGII , se va prezenta formula mincinoasa a “puterii maselor“ care ea insasi va “cere“ cele de mai sus iar politicul “aflat in slujba sa“ se va conforma … "

Sper ca aceste din urma cuvinte ale lui sacsiv nu va vizeaza, prieteni ... :
"Desigur , cel putin intr-o prima faza , masele manipulate chiar cred ca de la ei porneste o schimbare si ca aceasta va fi benefica .
M-au oripilat manifestarile multimii ce zbiera indoctrinata “ Yes , we can “ dupa alegerea lui Obama , caci mi-am amintit de de cei ce in numele celor multi au inventat teribilele tribunale ale revolutiei ( franceze ) sau ale poporului (bolsevic .
Am citit comentarii naucitoare , ale unor autori entuziasmati ce vedeau realizat visul din discursurile lui
Martin Luther King . Si toate acestea din cauza NEINFORMARII . "

PAPUSARII LUI OBAMA

Creierul lui Obama: ZIUA
CITAT: "Creierul lui Obama
Omul din umbra al lui Obama, cel care traseaza de fapt liniile directoare
ale viitoarei politici externe ale SUA
in cazul in care candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba va castiga, este nimeni altul decat analistul politic de calibru mondial Zbigniew Brzezinski.
Totodata, fostul secretar de stat Colin Powell si-a manifestat disponibilitatea de a ocupa un post in viitoarea administratie de la Washington. Fostul consilier pe probleme de securitate al presedintelui american Jimmy Carter, Zbigniew Brzezinski [... BLA BLA BLA. BLA BLA BLA - nota noastra] - Madalin Necsutu, ZIUA - EXTERNE

Acum, dragi cititori, daca inca nu ati vomitat la auzul acestei vesti, puteti obtine acest efect purgativ cautand Zbigniew Brzezinski pe net (sau click pe nume, aici); iata cateva indicii:

1. Noua Ordine Mondiala, masonerie, francmasonerie, teoria ... , unde este citat Zbigniew Brzezinski spunand: “ Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial…"

(tot aici, despre fabianisti Guvernul mondial si fabianistii web13); iar daca veti observa cumva ca Obama va face altceva decat spune acum, "poate" va fi deoarece cei pe care-i reprezinta Brzezinski au alte pareri, dupa cum vedeti aici : Brzezinski: Obama ar putea păţi ca URSS în Afganistan - Cotidianul

2. Strategia Globalizarii: America si Europa in creuzet (I) AlterMedia România . de Carl Teichrib, preluat de la http://www.augustreview.com/ - citam si subliniem :

"Recent, co-fondatorul Comisiei Trilaterale Zbigniew Brzezinski a expus notiuni similare, dintr-o perspectiva americana insa. In cartea sa, The Grand Chessboard: American Primacy and its Geostrategic Imperatives [Marea Tabla de Sah: Primatul American si Imperativele sale Geostrategice], fostul Consilier pe probleme de Securitate Nationala sustine ca menirea Americii in angajamentul global este “sa construiasca un trainic cadru de cooperare geopolitica globala” si “fara a-si cere scuze” sa ocupe pozitia de arbitru al “managementului global” [nota: (Basic Books, 1997), pp.214-215.]. Brzezinski incheie cu aceste sobre cuvinte: “Succesul geostrategic al acestei cauze ar reprezenta menirea adecvata rolului Americii in calitate de prima, unica si ultima superputere globala reala.” [nota: Ibid., p.215.]"

3. Globalizare: Decesul Securitatii Nationale (I) AlterMedia România de Patrick Wood, preluat de la http://www.augustreview.com/ ; citam din Introducere si subliniem (se anunta dezamagiri pentru suporteri americani ai lui Obama):

" Zbigniew Brzezinski, co-fondator al global-elitistei Comisii Trilaterale in 1973 si arhitect principal al globalizarii moderne, a scris recent in 2004,
Notiunea de securitate nationala este acum un mit. Securitatea totala si apararea totala in era globalizarii nu sunt tangibile. Problema reala este: cu cat de putina securitate poate supravietui America in timp ce isi promoveaza interesele intr-o crescand interactiva, interdependenta lume?” [nota: Brzezinski, The Choice: Global Domination or Global Leadership (Basic Books, 2004) p. 17]
Politica originala a Comisiei Trilaterale de implementare a nesigurantei nationale este acum in stadiile finale. "

Daca nu suntetzi familiarizati cu acesta funesta "Comisie" Trilaterala, iata cu cine avem a face, aici 2008 Trilateral Commission Membership list; are acelasi efect purgativ ... In romaneste va lamuriti la ELITA GLOBALA: CINE SUNT EI? (I) AlterMedia România, unde vedeti ca :

"David Rockefeller a recunoscut neajunsurile CFR atunci cand a fondat Comisia Trilaterala impreuna cu Zbigniew Brzezinski. Rockefeller reprezenta coloana Corporatista iar Brzezinski pe cea Academica.
Impreuna, au ales aproximativ 300 de membri din America de Nord, Europa si Japonia, pe care ii considerau “semeni”. Acesti oameni se aflau la varful piramidei in profesia lor, fie ea Corporatista, Academica, Politica sau Presa. Este o marturie a influentei lui Rockefeller si Brzezinski, faptul ca au putut convinge atat de multi oameni sa spuna “DA” atunci cand au fost selectati pentru a deveni membri.
Din cei 54 de membri originari ai Comisiei Trilaterale, proveniti din Statele Unite, Jimmy Carter a fost scos in fata sa castige alegerile prezidentiale in 1976. Odata instalat in functie, Carter a adus nu mai putin de 18 membri ai Comisiei in cabinetul de varf si in agentii guvernamentale.
"

P.S. Apropo, la The August Review - The Trilateral Commission: Usurping Sovereignty veti intelege si metodele prin care se formeaza echipele de "consilieri" (PAPUSARI , spun eu) ai Presedintilor SUA

4. citam - si aproape nu mai sunt necesare sublinieri -, de la AlterMedia România TRANSILVANIA – PRETEXTUL DESTRAMARII ROMANIEI (1) :

"Astfel, la aproape o jumătate de an de la lansarea, la 16 iunie 1989, aparent fără noimă, a „Declaraţiei de la Budapesta“, Zbigniew Brzezinski, în articolul „Naţionalism postcomunist“, „anticipa“, că „tensiunile ungaro-române cu privire la Transilvania ar putea prevesti evenimente de mare amploare“ " - (corelati cu regioanlizarea de care vorbea la punctul 1, daca credeti ca sunt eu nationalist ...)

5. M-am plictisit - daca n-ati inteles inca ... poate ca nimeni nu e "profet in tara lui"