sâmbătă, 8 noiembrie 2008

PAPUSARII LUI OBAMA

Creierul lui Obama: ZIUA
CITAT: "Creierul lui Obama
Omul din umbra al lui Obama, cel care traseaza de fapt liniile directoare
ale viitoarei politici externe ale SUA
in cazul in care candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba va castiga, este nimeni altul decat analistul politic de calibru mondial Zbigniew Brzezinski.
Totodata, fostul secretar de stat Colin Powell si-a manifestat disponibilitatea de a ocupa un post in viitoarea administratie de la Washington. Fostul consilier pe probleme de securitate al presedintelui american Jimmy Carter, Zbigniew Brzezinski [... BLA BLA BLA. BLA BLA BLA - nota noastra] - Madalin Necsutu, ZIUA - EXTERNE

Acum, dragi cititori, daca inca nu ati vomitat la auzul acestei vesti, puteti obtine acest efect purgativ cautand Zbigniew Brzezinski pe net (sau click pe nume, aici); iata cateva indicii:

1. Noua Ordine Mondiala, masonerie, francmasonerie, teoria ... , unde este citat Zbigniew Brzezinski spunand: “ Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial…"

(tot aici, despre fabianisti Guvernul mondial si fabianistii web13); iar daca veti observa cumva ca Obama va face altceva decat spune acum, "poate" va fi deoarece cei pe care-i reprezinta Brzezinski au alte pareri, dupa cum vedeti aici : Brzezinski: Obama ar putea păţi ca URSS în Afganistan - Cotidianul

2. Strategia Globalizarii: America si Europa in creuzet (I) AlterMedia România . de Carl Teichrib, preluat de la http://www.augustreview.com/ - citam si subliniem :

"Recent, co-fondatorul Comisiei Trilaterale Zbigniew Brzezinski a expus notiuni similare, dintr-o perspectiva americana insa. In cartea sa, The Grand Chessboard: American Primacy and its Geostrategic Imperatives [Marea Tabla de Sah: Primatul American si Imperativele sale Geostrategice], fostul Consilier pe probleme de Securitate Nationala sustine ca menirea Americii in angajamentul global este “sa construiasca un trainic cadru de cooperare geopolitica globala” si “fara a-si cere scuze” sa ocupe pozitia de arbitru al “managementului global” [nota: (Basic Books, 1997), pp.214-215.]. Brzezinski incheie cu aceste sobre cuvinte: “Succesul geostrategic al acestei cauze ar reprezenta menirea adecvata rolului Americii in calitate de prima, unica si ultima superputere globala reala.” [nota: Ibid., p.215.]"

3. Globalizare: Decesul Securitatii Nationale (I) AlterMedia România de Patrick Wood, preluat de la http://www.augustreview.com/ ; citam din Introducere si subliniem (se anunta dezamagiri pentru suporteri americani ai lui Obama):

" Zbigniew Brzezinski, co-fondator al global-elitistei Comisii Trilaterale in 1973 si arhitect principal al globalizarii moderne, a scris recent in 2004,
Notiunea de securitate nationala este acum un mit. Securitatea totala si apararea totala in era globalizarii nu sunt tangibile. Problema reala este: cu cat de putina securitate poate supravietui America in timp ce isi promoveaza interesele intr-o crescand interactiva, interdependenta lume?” [nota: Brzezinski, The Choice: Global Domination or Global Leadership (Basic Books, 2004) p. 17]
Politica originala a Comisiei Trilaterale de implementare a nesigurantei nationale este acum in stadiile finale. "

Daca nu suntetzi familiarizati cu acesta funesta "Comisie" Trilaterala, iata cu cine avem a face, aici 2008 Trilateral Commission Membership list; are acelasi efect purgativ ... In romaneste va lamuriti la ELITA GLOBALA: CINE SUNT EI? (I) AlterMedia România, unde vedeti ca :

"David Rockefeller a recunoscut neajunsurile CFR atunci cand a fondat Comisia Trilaterala impreuna cu Zbigniew Brzezinski. Rockefeller reprezenta coloana Corporatista iar Brzezinski pe cea Academica.
Impreuna, au ales aproximativ 300 de membri din America de Nord, Europa si Japonia, pe care ii considerau “semeni”. Acesti oameni se aflau la varful piramidei in profesia lor, fie ea Corporatista, Academica, Politica sau Presa. Este o marturie a influentei lui Rockefeller si Brzezinski, faptul ca au putut convinge atat de multi oameni sa spuna “DA” atunci cand au fost selectati pentru a deveni membri.
Din cei 54 de membri originari ai Comisiei Trilaterale, proveniti din Statele Unite, Jimmy Carter a fost scos in fata sa castige alegerile prezidentiale in 1976. Odata instalat in functie, Carter a adus nu mai putin de 18 membri ai Comisiei in cabinetul de varf si in agentii guvernamentale.
"

P.S. Apropo, la The August Review - The Trilateral Commission: Usurping Sovereignty veti intelege si metodele prin care se formeaza echipele de "consilieri" (PAPUSARI , spun eu) ai Presedintilor SUA

4. citam - si aproape nu mai sunt necesare sublinieri -, de la AlterMedia România TRANSILVANIA – PRETEXTUL DESTRAMARII ROMANIEI (1) :

"Astfel, la aproape o jumătate de an de la lansarea, la 16 iunie 1989, aparent fără noimă, a „Declaraţiei de la Budapesta“, Zbigniew Brzezinski, în articolul „Naţionalism postcomunist“, „anticipa“, că „tensiunile ungaro-române cu privire la Transilvania ar putea prevesti evenimente de mare amploare“ " - (corelati cu regioanlizarea de care vorbea la punctul 1, daca credeti ca sunt eu nationalist ...)

5. M-am plictisit - daca n-ati inteles inca ... poate ca nimeni nu e "profet in tara lui"

Niciun comentariu: