sâmbătă, 8 noiembrie 2008

PAPUSARII LUI OBAMA (II)

Chiar credeati ca m-am plictisit? Nu cand este vorba de libertate, si de cei care o ameninta

Iata alta stire rau-prevestitoare, despre cum se deruleaza ... chestia: Obama anunţă oficial că Rahm Emanuel va fi şeful administraţiei ...
Cine este Rahm Emanuel ? (dati click, daca tineti la libertate, sau vreti sa uimiti pe cineva ca sunteti clarvazator...);

Ei bine:

Daca va intriga spusele din acest articol ale republicanului [!!!!!!!!] Alex Conant: "Rahm Emanuel este un om din interior care a avut un rol-cheie în divizarea Washingtonului",

, sau va intrebati cum de Obama spune, ciudat (dar de inteles daca intelegeti ca vorbeste un globalist adept al statuli/guvernului din ce in ce mai mare) :
"Cu toate că Rahm înţelege cum se fac lucrurile la Washington, continuă să privească lumea din perspectiva vecinilor săi din nord-vestul oraşului Chicago, care lucrează din greu şi nu vor decât ca guvernul să fie de partea lor şi să respecte valorile",

, si intelegeti ca articolul vadeste cardasia transpartinica dintre unii Republicani si unii Democrati in SUA], spunand ca :
"Emanuel, care are reputaţia de maestru al strategiilor,
a spus că a decis să renunţe la poziţia din Capitol Hill pentru că vrea să ajute la aducerea schimbării în Statele Unite.
El [un democrat, nota noastra !!!!] a vorbit cu respect despre colegii săi republicani [!!!!!!!!! , nota noastra] şi a spus că mereu le-a respectat motivele, chiar dacă de multe ori nu au avut poziţii comune.

, ei bine, daca toate acestea vi se par uluitoare, mai este o speranta in ce va priveste

Nu stiu daca va mai intereseaza personajul, dar iata ce spune un anume Dick Moris despre aceasta alegere (vizionati interviul la sfarsitul acestei postari):
"fostul consilier al lui Bill Clinton, transformat in suportere al lui John McCain [..] a vorbit candid despre ce persoana dezgustatoare este noul sef de staff la casa Alba ales de Obama. [...] Morris sustine ca in Emanuel nu se poate avea incredre si ca el lucreaza doar pentru sine insusi [...] mr. Morris spune ca Bill Clinton niciodata nu a avut incredere in Emanuel.
mr. Morris spune ca Obama "face o imensa greseala cand prin alegerea pe acest individ"
Noi am vrea "doar" sa stim daca Obama a fost silit de Papusari sa-l aleaga, sau o face din convingere...

PS: Apropo de papusari, poate veti fi interesati sa aflati ca Şeful de cabinet al lui Obama a făcut parte din conducerea Freddie Mac (apropo de cine a creat criza pe care PAPUSARII o vor rezolva prin Obama si in schimbul sclaviei dvs. )

PS bis: Pentru ca cineva acolo sus ma iubeste (in ceruri, desigur, desi va asigur ca nu merit), iata ce spune saccsiv blog, cineva care stiam ca va intelege : Am avut dreptate : Barack Obama presedinte :
"Consider ca pentru din ce in ce mai multi este clar ca planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA , “solutie“ salvatoare pe care din ce in ce mai des o va prezenta politicul ca rezolvare a mega crizei in care camataria mondiala a bagat omenirea .
Dar ce se ascunde des este ca acest politic nu este de capul sau . ACEEASI le controleaza in fapt pe amandoua , iar dorinta lor de peste doua sute de ani este instaurarea NOII ORDINI MONDIALE . Iar o data cu 11.09.2001 si mega criza in care am intrat , s-a declansat ultima etapa in edificarea ei. "
In continuare saccsiv ma scuteste de efort continua cu articolul Se creioneaza inceputul dezastrului : Rahm Emanuel viitorul sef al staffului lui Barack Obama - , articol din care citam:
" Prieteni , pentru mine este limpede . Sub spectrul pericolului terorist , al necesitatii “sigurantei“ si ca solutie politica a rezolvarii crizei in care a intrat planeta din cauza “nesabuitelor“ banci , odata cu venirea omului negru se va profita din plin de formidabilele puteri ale legilor emise dupa 11.09.2001 prin care ELITELE doresc implementarea unui teribil Big Brother de STANGA , a statului puternic si “protector“ , condus in fapt tot de ei … [...]
Sinistru este insa ca , aidoma tuturor manifestarilor STANGII , se va prezenta formula mincinoasa a “puterii maselor“ care ea insasi va “cere“ cele de mai sus iar politicul “aflat in slujba sa“ se va conforma … "

Sper ca aceste din urma cuvinte ale lui sacsiv nu va vizeaza, prieteni ... :
"Desigur , cel putin intr-o prima faza , masele manipulate chiar cred ca de la ei porneste o schimbare si ca aceasta va fi benefica .
M-au oripilat manifestarile multimii ce zbiera indoctrinata “ Yes , we can “ dupa alegerea lui Obama , caci mi-am amintit de de cei ce in numele celor multi au inventat teribilele tribunale ale revolutiei ( franceze ) sau ale poporului (bolsevic .
Am citit comentarii naucitoare , ale unor autori entuziasmati ce vedeau realizat visul din discursurile lui
Martin Luther King . Si toate acestea din cauza NEINFORMARII . "

Niciun comentariu: