sâmbătă, 30 august 2008

ATUNCI SI ACUM (continuare) - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
ATUNCI SI ACUM (continuare)
Acum suntem angajati intr-un razboi impotriva terorismului iar procesul a fost accelerat. Congresul accepta fara critica aproape orice masura ce restrange libertatea personala atata vreme cat, undeva in text, se spune ca este necesara pentru a lupta contra terorismului. Asa numitele Patriot Acts, documente ce creaza Homeland Security Agency, si Intelligence Reform Act din 2004 sunt exemple observabile. Prevederile acestor masuri au fost schitate mult inainte de 11 Septembrie. La originea lor stau o serie de rapoarte facute de un grup creat in 1998, numit Comisia Statelor Unite pentru probleme de Securitate/ Secolul 21 U.S. Commission on National Security/21st Century - [– deseori pomenita drept Comisia Hart-Rudman deoarece presedintii sai au fost fostii senatori Gary Hart si Warren Rudman.
Pentru observatorul de rand, aceasta organizatie parea a fi un grup de studiu al guvernului, dar de fapt era un paravan pentru Council on foreign relations. Comisia a fost sponsorizata de congressman-ul Newt Gingrich, membru CFR. Atat Hart cat si Rudman erau membri CFR. Comisia si-a bazat concluziile pe munca unui autor futurist, Alvin Toffler, si el membru CFR. Directorul executiv Charles Boyde si Directorul Grupului de Studiu Lynn Davis erau si ei membri CFR. Membrii Comisiei Lee Hamilton si James Schlesinger erau membri CFR. Unul dintre cei mai cunoscuti membrii ai Comisiei era Leslie Gelb, care indeplinea functia de presedinte al CFR.

Ca rezultat al noilor legi bazate pe recomandarile acestui grup, unitatile Garzii Nationale statale au fost organizate intr-o forta politieneasca nationala; fortele de pastrare a ordinei se afla sub controlul guvernului federal; legile statale au fost “armonizate”, dupa cum ni se explica, in concordanta cu legile federale; proprietatea personala poate fi perchezitionata si confiscata fara ordin judecatoresc; cetatenii pot fi arestati fara mandat si inchisi fara proces; camere de supraveghere publice apar peste tot; guvernul a implementat un sistem national de identificare bazat pe recunoasterea caracteristicilor biologice; iar FBI-ul asculta telefoanele fara permisiunea justitiei. In Decembrie 2001, FBI-ul a scos la iveala un program numit “Lanterna Magica” care ii permite sa foloseasca Internetul pentru a planta pe ascuns in computerul fiecaruia, un software ce va permite ca fiecare tasta apasata de utilizator sa fie raportata. Asta inseamna ca guvernul poate acum captura tot ce creati pe computer, inclusiv parole, fisiere criptate chiar si pe cele sterse.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: