sâmbătă, 30 august 2008

IZOLEAZA - VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (ULTIMUL EPISOD) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
IZOLEAZA
Ajungem acum la al treilea cap de lance al strategiei. Exista vreo dovada a unui efort de a izola victimele atacurilor de informatiile care le-ar fi permis sa isi evite soarta? Aceasta dovada este peste tot.
In timp ce oamenii de varf ai guvernului erau inundati de memorandumuri, rapoarte si instiintari, aceasta informatie nu a fost pusa si la dispozitia victimelor. Agentiilor guvernamentale li s-a sugerat sporirea securitatii personalului lor de conducere, dar nu si pe cea a celor aflati in cladirile vizate de atac, si asta include si Pentagonul.
Liniile aeriene nu au primit informatii specifice pentru inasprirea masurilor de protectie si securitate fie in aeroporturi ori in cabinele pilotilor. Chiar si dupa data de 11 Septembrie se stie destul de sigur ca nu au fost avertizati sa ia masurile necesare. Dar aceasta ineficienta nu a existat cand a fost vorba de prevenirea oficialilor guvernamentali de rang inalt.
Spre exemplu, sapte saptamani inainte de 9-11, John Ashcroft, U.S. Attorney-General, a incetat sa mai foloseasca avioane comerciale la schimb pentru unele private inchiriate de catre Departamentul de Justititie, platite din banii contribuabililor, intamplator la pretul de 1600$ pe ora. Intrebat de reporteri de ce si-a schimbat rutina, a zis ca a facut-o ca raspuns la unele “evaluari ale pericolului”, primite de la FBI. [“Ashcroft zburand la inaltime,” CBS News, Iulie 26, 2001] Primarul orasului San Francisco, Willie Brown a povestit reporterilor cum, cu opt ore inainte de atacuri a fost avertizat de catre echipa de securitate a aeroportului ca zborul sau la New York programat pentru acea zi nu este recomandat. [“Willie Brown a primit avertisment pentru calatoria aviatica,” de Phillip Matier si Andrew Ross, San Francisco Chronicle, Sept. 12, 2001 ] Si revista Newsweek a raportat ca, in ziua premergatoare atacului: … un grup de oficiali ai Pentagonului in mod subit si-au anulat planurile de calatorie pentru dimineata urmatoare din motive de securitate. [“Bush: ‘Ne aflam in razboi’,” de Wvan Thomas si Mark Hoseball, Newsweek, Sept. 24, 2001]
De ce aceeasi informatie nu a fost disponibila si celor 266 de persoane care au murit la bordul celor patru avioane comerciale atacate, poate deveni un subiect fierbinte in Congres. [“Am lovit tintele,” de Michael Hirsh, Newsweek, Sept. 13, 2001]
Din pacate, nu a devenit deloc un subiect fierbinte in Congres, deoarece o cercetare amanuntita, cu certitudine ar fi expus faptul ca victimele au fost cu grija izolate, impiedicate sa afle despre iminentul atac – ceea ce inseamna ca unii americani au sacrificat viata altor americani pentru ceea ce ei cred ca este mai bine pentru numarul mai mare.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xiii_3853.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: