sâmbătă, 30 august 2008

FACILITEAZA - VIITORUL CERE ATENTIE (X), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (X) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
FACILITEAZA
Dovezile ca teroristilor li s-au facilitat atacurile sunt de asemenea foarte numeroase, este foarte dificil sa stii cu ce sa incepi. Acestea au fost expuse pe larg in presa, dar au fost invizibile pentru omul de rand. Deoarece ni se pare de neconceput ca cineva in guvernul nostru ar facilita terorismul in mod deliberat, pentru ca nu ne imaginam un motiv care i-ar indemna sa faca asta, privim aceste evidente si le percepem doar ca niste greseli bine intentionate, ineficienta sau lipsa de grija. Acum pentru ca am identificat un posibil motiv, sa ridicam jaluzelele si sa reexaminam faptele.
De la inceputul anilor ‘80, guvernul Statelor Unite, sub controlul fabianistilor, a furnizat o finantare ascunsa si antrenament aproape fiecarui regim terorist din lume. Bin Laden si Hussein sunt in capul listei, dar nu sunt singurii. Lista este foarte lunga. Ni s-a spus ca aceasta a fost o bine intentionata politica pentru a crea opozitie fata de sovietici, in particular in Afganistan, dar din anumite motive, s-a intors impotriva noastra. Aceasta poarta numele de teoria reculului. Este bineinteles, o perdea de fum. Cum stim asta? Pentru ca ajutorul oferit acestor regimuri teroriste nu a incetat cand sovieticii s-au retras din Afganistan. Continua pana si astazi. Nici macar nu mai este efectuat sub acoperire; este pe fata. Fabianistii acum trimit tehnologie, bani si fac schimburi cu Rusia si China, tari care, toata lumea stie acum, aprovizioneaza fiecare regim terorist cu care ne aflam in conflict, si asta include si arme de distrugere in masa. Putem doar tremura vizavi de asa numitul recul ce va rezulta din aceasta politica, pe viitor.
Guvernul chinez, sub controlul leninistilor, inca mai clasifica Statele Unite drept “Dusmanul Numarul Unu”. In 1999, Armata de Eliberare a Poporului Chinez a publicat un document intitulat Stare De Razboi Nerestrictionat. Tema principala a studiului trata cum sa infranga Statele Unite. Declara ca un nou tip de razboi nerestrictionat poate fi lansat impotriva Americii, printr-o “intruziune a hackerilor prin Internet, o explozie majora la World Trade Center, sau un atac prin bombardament condus de Bin Laden.” Asta se intampla cu doi ani inainte de 9-11.[Liang, Qiao si Xiangeui, Wang, Stare de razboi nerestrictionat (Panama City, Pan American Publishing Co., 2002), p. 122.]
Imediat ce predictia s-a implinit si doua mii de americani si-au pierdut viata sub daramaturi, London Telegraph a publicat acest raport:
Masina de propaganda rulata de statul chinez face bani pe seama atacurilor teroriste… producand carti, filme, si jocuri video ce glorifica atacurile drept o lovitura umilitoare impotriva unei natiuni arogante.
[nota: “Beijing produces videos glorifying terrorist attacks on ‘arrogant’ US,” de Damien McElroy, London Telegraph, Aprilie 11, 2002, (Articol in arhiva pe internet).]
Televiziunea din Beijing a creat un documentar intitulat Atacati America. In timp ce clipul video arata impactul avioanelor cu Turnurile Gemene, naratorul spune:“Aceasta este America pe care intreaga lume si-a dorit sa o vada”[ Ibid]
Fabianistii din guvernul Statelor Unite pretind ca nu stiu aceste lucruri si continua sa trimita tehnologie, bani, si pastreaza relatiile cu China, - si Rusia, care nu este cu nimic diferita – sub pretextul ca asta ii va ajuta sa-si schimbe mentalitatile. Cel putin asa suna explicatia oficiala. Dar inainte de a ne grabi sa credem ca ei fac o alta greseala bine-intentionata, trebuie sa consideram si posibilitatea ca nu este vorba de o greseala, si ca au o agenda ascunsa. Realitatea este ca regimurile teroriste nu ar putea exista astazi fara suportul continuu acordat de guvernul Statelor Unite si de corporatiile controlate de CFR. Aceste regimuri reprezinta cei mai buni dusmani ce pot fi cumparati cu bani pesin.
Exista o gluma ce a circulat in zilele care au precedat invazia Irakului in Aprilie 2003. Un reporter al unui ziar il intreaba pe presedinte daca exista vreo dovada ca Saddam Hussein are arme de distrugere in masa. “Bineinteles,” vine raspunsul. “Am pastrat chitantele.” Din pacate, este prea aproape de adevar pentru a fi distractiv.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-x_3715.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: