sâmbătă, 30 august 2008

THE COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS(continuare& SA RECAPITULAM)- VIITORUL CERE ATENTIE (V),de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (V) AlterMedia România , de G. Edward Griffin (din PARTEA A DOUA: ORGANIZATII SECRETE SI AGENDE ASCUNSE)
THE COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS [CONTINUARE]
Va rog sa intelegeti ca ACEASTA LISTA este mult redusa pentru simplificare. Numarul total ajunge la aproximativ patru mii de oameni. Exista multe biserici in comunitatea dumneavoastra care au multi membri. Ce ati spune daca s-ar descoperi ca membri unei biserici pe care o aveti si dumneavoastra in comunitate ocupa pozitii de control in 80% din centrele de putere in America? [...]Numai colectivistii sunt invitati, deci au toti mentalitatea necesara pentru a fi buni functionari in Noua Ordine Mondiala.
Fara indoiala ati observat, consultand lista membrilor CFR , ca ambele partide politice americane sunt bine reprezentate. Aceasta nu este o organizatie partizana. Votantii sunt indemnati sa creada ca, optand pentru partidul Democratic sau pentru cel Republican, au de ales. Chiar isi imagineaza ca participa in propriul lor destin politic, dar asta este o iluzie. Pentru un colectivist ca profesorul Quigley, este necesara o iluzie pentru a preveni alegatorii sa interfereze in importantele afaceri ale statului. Daca vreodata v-ati intrebat de ce cele doua partide americane par a fi atat de diferite in timpul alegerilor dar asemanatoare dupa aceea, ascultati cu atentie parerea aprobatoare a lui Quigley asupra politicii americane:
[...] Argumentul ca cele doua partide ar trebui sa reprezinte idealuri si politici opuse, una, probabil de Dreapta, cealalta de Stanga, este o idee prosteasca acceptabila numai amatorilor de doctrine si ganditorilor academici. In schimb, cele doua partide trebuie sa fie aproape identice, pentru ca poporul american sa-i “arunce pe nedoriti” deoparte in timpul alegerilor fara a produce o profunda sau extrema schimbare in politica. (…) Fiecare partid la putere devine cu timpul corupt, obosit, neintreprinzator, lipsit de vigoare. Atunci inlocuirea lui trebuie sa fie posibila, odata la patru ani daca este necesar, de catre celalalt partid, care nu va prezenta aceleasi simptome, dar va urmari, cu o vigoare noua, aproximativ aceeasi politica de baza. [nota: Quigley, Tragedy, pp. 1247–1248.]
SA RECAPITULAM
Este timpul sa recapitulam. Centrele de putere din Statele Unite – inclusiv ambele partide politice majore – sunt controlate de membri ai Council on Foreign Relations. Acesta, la randul sau este directionat de un grup intern Round Table, ce este asociat cu alte grupuri similare in alte tari. Acestea sunt extensii ale unei societati secrete fondate de Cecil Rhodes si care inca activeaza in ziua de astazi. Eu o numesc Reteaua Fabianista, nu pentru ca acesti oameni sunt membri ai Societatii Fabiane, pentru ca majoritatea nu sunt. Ci pentru ca impartasesc ideologia fabianista a colectivismului global si strategia fabianista a unui gradualism rabdator.
Este aceasta realitatea? Daca m-as afla in locul dumneavoastra, fiind expus acestor idei pentru prima oara, as gandi probabil, “Oh, sa fim seriosi! Nu poate fi adevarat! Daca ar fi fost, as fi citit despre asta in ziare.” Ei bine, inainte de a refuza totul ca pe o alta teorie a conspiratiei, as dori sa fac inca o referinta la ce spune profesorul Quigley:
Stiu despre aceasta retea deoarece am studiat-o vreme de douazeci de ani si mi s-a permis vreme de doi ani, prin anii ’60, sa ii examinez dosarele si documentele secrete. Nu am nici un fel de aversiune fata de ea sau fata de telurile ei, si o mare parte din viata mea i-am fost alaturi atat ei cat si instrumentelor sale. In general principala mea diferenta de opinie vine din faptul ca ei doresc sa ramana necunoscuti. [nota: Quigley, Tragedy, p. 326.]
Da! Doamnelor si Domnilor, aceasta este realitatea!

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-v_3439.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: