sâmbătă, 30 august 2008

DATA ATACULUI ESTE CUNOSCUTA - VIITORUL CERE ATENTIE (XI), de G. Edward Griffin (preluat de la AlterMedia România-citate)

VIITORUL CERE ATENTIE (XI) AlterMedia România, de G. Edward Griffin (din PARTEA PARTEA A PATRA: RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORISMULUI)
DATA ATACULUI ESTE CUNOSCUTA
In a treia saptamana a lunii iunie 2001, Richard Clarke, care era Coordonator National in probleme de Contraterorism la Casa Alba, a convocat principalele agentii de securitate interne si le-a adus la cunostinta ca un atac de tip “Bojinka” era iminent. [...]
Asta s-a intamplat cu 10 saptamani inainte de 9-11.
Cateva saptamani mai tarziu, CIA a primit un raport al unor surse independente din Afganistan. Raportul marturisea: “Toata lumea vorbeste de un atac ce trebuie sa aiba loc asupra Statelor Unite.”
Asta s-a intamplat cu 8 saptamani inainte de 9-11.
Pe data de 6 ianuarie 2002, Orlando Sentinel (din Orlando, Florida) a raportat ca un prizonier dintr-o puscarie locala ar fi spus FBI-ului cu o luna inainte de 11 Septembrie ca detine informatii despre un un iminent atac terorist asupra New York City si altor tinte. Walid Arkeh era un cetatean american ce petrecuse ceva timp la racoare in Anglia, unde devenise prieten cu trei prizonieri musulmani ce fusesera implicati in 1998 in bombardarea ambasadelor americane din Nairobi, Kenya si Tanzania.
Arkeh a marturisit FBI-ului ca teroristii vorbeau de un eveniment de proportii ce va avea loc in New York. A crezut ca FBI-ul va aprecia aceasta informatie, dar nu asa a stat situatia. Orlando Sentinel a raportat ca agentii FBI nu au parut impresionati, si ca unul dintre ei, tinandu-si mana in buzunar a intrebat cu nerabdare: “Este tot ce stii? Nu-i nimic nou in asta.” Dupa 9-11, agentii s-au intors in celula lui Arkeh si l-au amenintat ca ar putea fi invinuit de complicitate daca ar spune cuiva ca a stiut despre atacuri din timp. [...]
Arkey a instiintat FBI-ul cu patru saptamani inainte de 9-11.
Intamplator, la putina vreme dupa aceea, a fost mutat la o alta locatie necunoscuta. Numele lui, fotografia si toate urmele prezentei sale in sistem au disparut de pe site-ul Departamentului de Corectie. Pentru lumea exterioara, a incetat sa existe. [nota: In cartea sa 1984, George Orwell descrie acesti indivizi ca devenind “nepersoane”.]
Intre 6 si 10 Septembrie, Wall Street a fost lovit de un val masiv de vanzari “shortselling” ale actiunilor United Airlines si American Airlines. “Shortselling” este un pariu ca valoarea stocului va scadea. Atunci cand valoarea acelor stocuri s-a prabusit dupa atac, “vizionarii” au avut un castig de 800%.
Este evident ca cineva a avut informatii. CIA monitorizeaza cu regularitate miscarile stock-marketului si, pe 8 Septembrie agentia stia ca ceva nesanatos se planuia la adresa companiilor aeriene. Asta s-a intamplat cu 3 zile inainte de 9-11.
Multe saptamani inainte de atacurile din Septembire, Agentia Nationala de Securitate (NSA) a monitorizat conversatiile transcontinentale dintre Bin Laden si membrii Al-Qaeda. Pe data de 10 Septembrie, au interceptat remarci ca: “Lucruri bune se vor intampla”, “Priviti stirile”, si “Maine va fi o zi mare pentru noi.” Asta a fost cu o zi inainte de 9-11. Da, au stiut data exacta.

Preluat de la http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/viitorul-cere-atentie-xi_3769.html ; in format .doc , Daca doriti sa o aveti, dati clic aici…

Niciun comentariu: