sâmbătă, 8 noiembrie 2008

PAPUSARII LUI OBAMA (III)

Sa intram in inima problemei, traducand ceea ce spune Alex Jones' Infowars in articolul Obama’s Council On Foreign Relations Crew, despre membrii CFR din preajma lui Obama:

"Faceţi cunoştinţă cu câţiva dintre consilierii de politică externă şi internă ai preşedintelui ales Obama, şi probabil membri ai Administraţiei SUA, fiecare fiind membru proeminent al „Council On Foreign Relations” [CFR, nota noastră].
Vor aduce aceşti oameni „schimbarea” sau vor continua să sprijine acelaşi sistem întărit, forjat de decenii de către elita corporatistă?

Susan E. Rice – membra a CFR, a Brookings Institution – a servit ca ministru adjunct pentru Africa sub Clinton, 1997-2001. Fostul Ministru de externe Madeline Albright este de mult timp un mentor şi prieten de familie al ei. Criticii o acuză că este răuvoitoare faţă de Europa, are puţină cunoaştere a Orientului Mijlociu, şi va urma în esenţă aceleaşi politici ca Condoleeza Rice dacă va fi desemnată ca următoarea Ministru de externe sau Consilier pe teme de Securitate Naţională.
Anthony Lake – membru al CFR, al PNAC – întâiul Consilier pe teme de Securitate Naţională al lui Bill Clinton, criticat pentru eşecul Administraţiei SUA de confrunta genocidul din Rwanda din 1994, iar acum recunoaşte acea lipsă de acţiune ca o greşeală majoră.
Zbigniew Brzezinski –membru CFR, , al „comisiei” Trilaterale – Brzezinski este unanim considerat ca omul care a creat Al Qaeda, şi a fost implicat în planul Administraţiei Carter de a da arme, fonduri şi a antrena mujahedinii din Afghanistan.
Richard Clarke – membru CFR– consilierul-şef pentru contra-terorism contorul al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, sub W. Bush. Notoriu pentru că s-a întoars împotriva Administraţiei Bush după 11 septembrie 2001 şi invazia din Iraq. De asemenea, a consiliat pe Madeleine Albright în timpul genocidului din Rwanda.
Ivo Daalder – membru CFR, al Brookings , al PNAC– co-autor la un editorial în Washington Post, împreună cu „neo-conservatorul” Robert Kagan, argumentând că interventionismul este o chestiune bi-partizană [] ce ar trebui întreprinsă cu aprobarea a aliaţilor noştri democratici.
Dennis Ross – membru CFR, al „comisiei” Trilaterale, al PNAC – fost director pentru planificarea politică în Ministeru de Externe SUA sub primul preşedinte Bush, şi coordonator special pentru Ortientul Mijlociu sub preşedintele Bill Clinton. Un important suporter al războiului din Iraq, Ross este de asemenea analist de politică externă pentru Fox News Channel.
Lawrence Korb – membru CFR, al Brookings – Director pentru Studii de Securitate naţională în cadrul CFR. A criticat maniera invaziei din Iraq, dar are planuri amănunţite pentru a spori mâna de lucru din Armata de uscat a SUA pentru a duce „Războiul împotriva terorii” şi a „răspândi valorile democratice liberaliste în tot Orientul Mijlociu”.
Bruce Reidel – membru CFR, al Brookings – fost analist la CIA ce doreşte să extindă „Războiul împotriva terorii” pentru a lupta Al Qaeda pe tot globul. Considerat a fi motivul din spatele vederilor dure ale lui Obama despre Pakistan, şi a înclinaţiei acestuia pro-India privitor la provincia Kaşmir
Stephen Flynn – membru CFR– i s-a atribuit ideea mult-lăudatei „Forţe de Securitate Civilă” a lui Obama. Flynn a scris:
SUA United States ar trebui, în mare, să repete modelul Federal Reserve („banca” centrală a SUA”, nota noastra – vedeţi CREATURA DE LA JEKYLL ISLAND - de G. Edward Griffin ) creând Federal Security Reserve System (FSRS), cu un consiliu naţional de guvernatori, 10 regionali Homeland Security Districts [Districte de Securitatea patriei], şi 92 filiale locale numite Comitete Metropolitane Anti-terorism; Obiectivul acestui sistem ar fi să dezvolte mecanisme auto-finanţate pentru a implica mai strâns o largă parte a societăţii Americane în a proteja fundaţiile de bază ale ţării, pentru a o proteja de dereglările pe scară largă ce ar rezulta dintr-un atac terorist." [nota noastră: observaţi strategia – crearea de paznici pentru a ne păzi de vreun pericol]
Madeline Albright – membru al CFR, al Brookings – actualmente în Consiliul directorilor CFR. Ministru de externe SUA şi Ambassador SIA la ONU sub Clinton. Nu a luat măsuri împotriva genocidului din Rwanda. A apărat sancţiunile împotriva Iraqului sub Saddam Hussein. Întrebată de emisiunea „60 Minutes” de la CBS despre efectele sancţiunilor „Am aflat că jumătate de milion de copii au murit. Adică, mai mulţi copii decât au murit la Hiroshima. Şi..., ei bine..., acest preţul se merită?" – Albright a răspuns: " Eu cred că este o alegere foarte dură, dar preţul – noi credem că preţul se merită [we think the price is worth it]"
Aceasta nu este nici pe departe o listă exhaustivă. Bineînţeles, dacă John McCain ar fi devinit preşedinte, fiind un membru CFRel însuşi, Administraţia sa ar fi fost burduşită cu reprezentanţii CFR, de asemenea. Max Boot, Lawrence Eagleburger şi Henry Kissinger – pentru a menţiona doar câţiva –, sunt toţi membri CFRşi au fost toţi consilieri ai campaniei lui Mccain.

Vă rugăm să faceţi propria dvs. cercetare şi adaugaţi mai mult numele în partea de comentarii a acestui raport. Este important să documentăm felul cum aceşti oameni sunt parte a locomotivei elitismul global, şi nu reprezintă schimbarea. Doar cu această înţelegere vor realiza ceilalţi falsa paradigmă „Stânga”-„Dreapta”, şi vor fi capabili să creeze mediul pentru o reală schimbare politică. "

WORD TO THIS

Niciun comentariu: